Beldrukker Kopen Prijs en Informatie Deurbellen

Beldrukker Kopen Prijs en Informatie Deurbellen Logo Beldrukker Kopen Prijs en Informatie Deurbellen Sfeerfoto (1) Beldrukker Kopen Prijs en Informatie Deurbellen Sfeerfoto (2)

Beldrukker Kopen Prijs en Informatie Deurbellen. Beldrukkers en deurbellen kun je kopen in een groot aantal uitvoeringen. Zelfs de schijnbaar zo eenvoudige bedrukker is steeds meer een geavanceerd apparaat geworden waarmee je een complete toegangscontrole kunt uitvoeren. De geavanceerde beldrukker is uitgevoerd met een camera waarmee je op een beeldscherm kunt zien wie er voor de deur staat waarna je met de automatische deuropener de voor deur of het toegangshek op afstand kunt ontgrendelen. Er zijn zelfs uitvoeringen die een afbeelding opslaan van wie er voor de deur heeft gestaan en heeft aangebeld, zelfs als je niet thuis bent. Maar natuurlijk is ook nog altijd de simpele beldrukker en deurbel te koop die alleen maar een geluidsignaal aangeeft.

BELDRUKKER KOPEN PRIJS
De technologie van de beldrukker bepaald uiteraard in hoge mate de prijs. De prijs van een simpele beldrukker, een deurbel die alleen een belsignaal afgeeft bedraagt zo'n € 15. Terwijl je een beldrukker met camera die een beeldsignaal kan afgeven via wifi dat je kunt bekijken op een beeldscherm te koop is vanaf zo'n € 125.

Via onderstaande link kun je een goed idee krijgen van alle soorten beldrukkers en deurbellen die je kunt kopen met de bijbehorende prijzen en mogelijkheden.

Datum

- Van: Dinsdag 30 Januari 2018
- Tot: Dinsdag 31 December 2019

Categorie:  Bouwen-en-Verbouwen, Deur, Deurbeslag, Nieuw
Voor meer info
BELDRUKKER AANBIEDINGEN >
Bijpassende aanbiedingen
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.