Workshop Schriktraining Paard en Pony

Workshop Schriktraining Paard en Pony Logo Workshop Schriktraining Paard en Pony Sfeerfoto (1) Workshop Schriktraining Paard en Pony Sfeerfoto (2)

Workshop Schriktraining Paard en Pony. Hoe kun je jouw paard of pony beter leren omgaan met spannende zaken. Op welke manier kun je zelf je paard schriktraining geven? Hoe maak je spanende dingen voor je paard of pony zelfs leuk? En hoe leer je als ruiter of begeleider van een paard of pony goed omgaan met onverwachte en verrassende situaties. Tijdens de workshop schriktraining voor paard en pony leer je hiermee omgaan.

Tijdens de workshop wordt er theoretische informatie gegeven. Maar nog belangrijker er wordt in de praktijk geoefend met speciale ballen voor paarden, een boog met of zonder slingers waar je paard leert onderdoor te gaan. Ook ga je leren hoe je met je paard over een plastic zeil kunt lopen en minder te schrikken van een paraplu. En zo zijn er nog veel meer zaken die je in een paar uurtjes kunt leren.

De workshop wordt in overleg gegeven tijdens het voorjaar en de zomer op de manege, pensionstal of bijvoorbeeld tijdens het ponykamp. Maar het kan ook leuk zijn om het met een groepje ruiters samen te regelen. Het aantal deelnemers wordt gemaximaliseerd zodat iedere ruiter en elk paard of pony ook voldoende aandacht krijgt. Jolien Dalenberg van Paardenfeest.com geeft de workshop.

Datum

- Van: Maandag 10 Oktober 2016
- Tot: Zondag 31 December 2017

Categorie:  Huisdieren, Kinderen, Nieuw, Paarden, Paardrijden, Vrouwen, Workshop
Voor meer info
www.paardenfeest.com
jolien@paardenfeest.com
06-53240214
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.