Vestbjerg Bank Jaro Prijs Kopen Kleuren

Vestbjerg Bank Jaro Prijs Kopen Kleuren Logo Vestbjerg Bank Jaro Prijs Kopen Kleuren Sfeerfoto (1) Vestbjerg Bank Jaro Prijs Kopen Kleuren Sfeerfoto (2)

Vestbjerg Bank Jaro Prijs Kopen Kleuren. Het nieuwe woonmerk Vestbjerg heeft zich laten inspireren door Scandinavisch design maar is een nieuw Nederlands meubelmerk. De Vestbjerg Bank Jaro is hiervan een mooi en goed voorbeeld. De gecapitonneerde rugleuning die veel luxe uitstraalt biedt in ruime mate comfort en steun. De zitting van de bank is gevuld met koudschuim dat een heerlijk zitcomfort garandeert. De Vestbjerg Bank Jaro biedt plaats aan drie personen en is leverbaar in zes kleuren: beige, blauw, bruin, geel, grijs en oranje. En de prijs is meer dan redelijk, zeg maar zeer aantrekkelijk te noemen. De bekleding is 100 % polyester wat zeer goed schoon te maken is.

Vestbjerg Bank Jaro Prijs Afmetingen Informatie

- Soort: 3-zitsbank
- Merk: Vestbjerg
- Model: Jaro
- Afmetingen: H86 x B186 x D77 cm,
- Zithoogte: 45 cm.
- Zitdiepte: 50 cm.
- Stoffering: 100 % polyester
- Prijs: € 475 - € 525

Je kunt de Vestbjerg Bank Jaro 24 uur per dag en 7 dagen in de week online bestellen in de webshop van vtwonen. Via onderstaande link komt je rechtstreeks op de aanbieding uit.

Datum

- Van: Woensdag 5 Oktober 2016
- Tot: Zondag 31 December 2017

Categorie:  Banken, Blauw, Design, Geel, Grijs, Meubels, Nieuw, Oranje, Vestbjerg
Voor meer info
Vestbjerg by VTWonen >
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.