Platenspeler Lenco L-85 Geel Grijs Groen of Wit

Platenspeler Lenco L-85 Geel Grijs Groen of Wit Logo Platenspeler Lenco L-85 Geel Grijs Groen of Wit Sfeerfoto (1) Platenspeler Lenco L-85 Geel Grijs Groen of Wit Sfeerfoto (2)

Aanbieding Platenspeler Lenco L-85 Geel Grijs Groen of Wit Kopen Prijs Draaitafel. Deze zeer kleurrijke platenspeler Lenco L-85 is in verschillende kleuren te kopen. Opvallend zijn de kleuren geel en groen, of nog beter kanlgeel en knalgroen. Maar ook in grijs en wit kun je de platenspeler Lenco L-85 kopen. Heb je een interieur in jaren 70 stijl dan is deze draaitafel een mooie aanvulling. En uiteraard kun je er prima je vinyl LP's en singels op draaien en afspelen. Met zijn geļntegreerde stereo voorversterker en RCA kabel sluit je de platenspeler bovendien eenvoudig aan op een versterker en zijn verwijderbare stofkap houdt hem vrij van stof! Je kun platen afspelen op 33 en 45 toeren. En de prijs en kwaliteit van deze kleurige draaitafel van Lenco zijn prima te noemen. Handig is ook dat je vinyl LP's vanaf de platen speler direct kunt overzetten op een USB-stick.

Datum

- Van: Vrijdag 3 Juni 2016
- Tot: Zaterdag 31 December 2016

Openingstijden Platenspeler Lenco L-85 Geel Grijs Groen of Wit

De aanbieding plantenspeler L-85 geel grijs groen of wit kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week in de webshop bestellen bestellen en kopen. Via onderstaande link kom je rechtstreeks op de aanbieding uit.

Prijs en Bijzonderheden

- Merk: Lenco
- Model: L-85
- Soort: platenspeler, draaitafel
- Toeren: 33 en 45 RPM
- Kleuren: geel, grijs, groen, wit
- Prijs: € 110 - € 130

Categorie:  Geel, Grijs, Groen, Jaren-70, Nieuw, Platenspelers, Wit
Voor meer info
PRIJS INFORMATIE EN AANBIEDING >
Bijpassende aanbiedingen
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.