Rode Tafelventilator Kopen Prijs

Rode Tafelventilator Kopen Prijs Logo Rode Tafelventilator Kopen Prijs Sfeerfoto (1) Rode Tafelventilator Kopen Prijs Sfeerfoto (2)

Aanbieding Rode Tafelventilator Kopen Prijs Tips Modellen. Met warm weer kan een tafelventilator heerlijke verkoeling bieden. En wat erg leuk is dat er steeds meer aandacht besteed wordt aan de vormgeving van ventilatoren. Ook kun je steeds meer gekleurde tafelventilatoren kopen. Op deze pagina besteden we vooral aandacht aan de rode tafelventilator. Je vind een aantal aanbiedingen met links naar de webshops waar je de rode tafelventilator kun kopen, inclusief prijs informatie. Via onderstaande links kom je rechtstreeks uit op de aanbieding van de rode tafelventilator. De tips voor de aanbiedingen zijn verzameld door de redactie. Als er een prijs wordt genoemd op deze pagina dan is deze bedoeld als indicatie. De prijs zoals die vermeld is in de aanbieding tafelventilator rood is de werkelijke prijs waarvoor je hem kunt kopen.

Datum

- Van: Maandag 6 Juni 2016
- Tot: Zondag 31 December 2017

Openingstijden Rode Tafelventilator Kopen Prijs

De aanbiedingen van de rode tafelventilator zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week te kopen in verschillende webshops. De onderstaande links verwijzen naar de verschillende aanbiedingen.

Prijs en Bijzonderheden

De modellen die zijn afgebeeld zijn van boven naar beneden

Model 1: Rode Tristar Retro VE 5963 Rood
Prijs: € 30 - € 40

Model 2: Proline Tafelventilator MVS10AR
Prijs: € 7,50 - € 12,50

Model 3: Casafan RetroJet Tafelventilator Rood
Prijs: € 75 - € 100

Bij bijpassende aanbiedingen vind je de links die rechtstreeks verwijzen naar de genoemde rode tafelventilatoren.

Categorie:  Nieuw, Rood, Ventilator, Zomer
Voor meer info
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.