Royal Canin Kattenvoer Oude Katten Ageing 12 Laagste Prijs

Royal Canin Kattenvoer Oude Katten Ageing 12 Laagste Prijs Logo

Royal Canin Kattenvoer Oude Katten Ageing +12 Laagste Prijs Aanbieding. Speciaal voor oude katten die 12 jaar en ouder zijn heeft Royal Canin het kattenvoer Ageing + 12 ontwikkeld. Volgens Royal Canin heeft het toegevoegde complex van vitamine E en C, luteine en taurine heeft een beschermende functie op de lichaamscellen van de kat. Het aangepaste fosforgehalte van 0,6% helpt de gezondheid van de nieren te ondersteunen.

Ingrediënten Royal Canin Ageing +12
Plantenproteïneisolaat*, tarwevoedermeel (voorgekookt), dierlijk vet, rijst, gevogeltemeel, lignocellulose, dierlijk eiwit (gehydrolyseerd), mais, cichoree-vezels, sojaolie, visolie, mineraalstoffen, tomaten (bron voor lycopen), psyllium (vlozaad en peulen), fructo-oligosaccharide, groene thee (bron voor polyphenolen), gisthydrolysaat (bron voor mannan-oligosaccharide), hydrolysaat uit schelpdieren (bron voor glucosamine), komkommerkruidolie, Afrikaantjesmeel (bron voor luteine), hydrolysaat uit kraakbeen (bron voor chondroitine).

De redactie heeft een uitgezocht wat de laagste prijs is waarvoor je de Royal Canin Kattenvoer Oude Katten Ageing +12 kunt kopen. Prijzen verschillen natuurlijk regelmatig. Maar het lijkt erop de dat webshop die we hebben gevonden meestal de laagste prijs biedt. Via onderstaande link kom je rechtstreeks uit op de aanbieding van het kattenvoer voor oude katten van Royal Canin.

Datum

- Van: Zaterdag 1 Januari 2022
- Tot: Zondag 31 December 2023

Openingstijden Royal Canin Kattenvoer Oude Katten Ageing 12 Laagste Prijs

De webshop waar je het kattenvoer kunt kopen en bestellen is 24 uur per dag en zeven dag in de week bereikbaar.

Prijs en Bijzonderheden

De prijs die hieronder vermeld staat is indicatief. Prijzen kunnen wijzigen op de webshop waar we deze aanbieding gevonden hebben.

Kattenvoer Royal Canin Ageing +12 Prijs en Zakken

- 4 kg. zak: € 26.95 (€ 6.74 per kg)
- 2x 4 kg. zak (+ 2kg): € 53.95 (€ 6.74/kg

Via onderstaande link kom je uit bij de webshop die deze aanbieding van Royal Canin kattenvoer verkoopt.

Categorie:  Dierenvoer, Huisdieren, Katten, Kattenvoer, Royal-Canin
Voor meer info
MEER INFORMATIE AANBIEDING EN PRIJS KATTENVOER >
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.