Paarden Kinderfeestje Verjaardagsfeestje Organiseren

Paarden Kinderfeestje Verjaardagsfeestje Organiseren Logo Paarden Kinderfeestje Verjaardagsfeestje Organiseren Sfeerfoto (1)

Paarden Kinderfeestje Verjaardagsfeestje Organiseren Tips. Is je zoon of dochter dol op paarden of pony's, zeg maar gewoon een paardengek, dan is er niets leuker om een paarden kinderfeestje voor de verjaardag te organiseren. En wil je er geen omkijken naar hebben dan kun je de organisatie van het paarden kinderfeestje uitbesteden. Je hebt er dan geen omkijken naar. Paardenfeest.com is gespecialiseerd in paarden kinderfeestjes voor een verjaardag, ponykamp, manege of familiedag. In overleg wordt bepaald wat het paarden kinderfeestje inhoudt. Inclusief te mogelijkheid van een demonstratie van vrijheidsdressuur (trucjes met paarden).

Datum

- Van: Zaterdag 25 Juni 2016
- Tot: Zondag 31 December 2017

Openingstijden Paarden Kinderfeestje Verjaardagsfeestje Organiseren

Via onderstaande link kun je zeven dagen in de week en 24 uur per dag kun je uitgebreide informatie en prijzen van het paarden kinderfeestje.

Prijs en Bijzonderheden

Een paardenkinderfeestje duurt minimaal zo'n 2 uur en kan afhankelijk van het gekozen programma wat langer duren. Prijs vanaf zo'n Ä 125. Via onderstaande link kun je alle informatie vinden. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Paardenfeest (Jolien Dalenberg) die de paarden kinderfeestjes organiseert.

Categorie:  Feest, Kinderen, Nieuw, Paarden, Zomer
Voor meer info
PAARDENFEEST KINDERFEESTJES MEER INFORMATIE >
jolien@paardenfeest.com
06-53240214
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.