Verplaatsbare Tuindouche Gardena Trio Prijs Review

Verplaatsbare Tuindouche Gardena Trio Prijs Review Logo Verplaatsbare Tuindouche Gardena Trio Prijs Review Sfeerfoto (1)

Verplaatsbare Tuindouche Gardena Trio Prijs Review. Tijdens hete dagen kan een tuindouche heerlijke verkoeling brengen in de tuin, op de camping bij een vakantiehuisje. De verplaatsbare tuindouche Gardena Trio is hiervoor ideaal. Je kunt hem overal neerzetten en aansluiten via de tuinslang. De stevige standaard zorgt ervoor de de tuindouche stabiel kan worden neergezet. De standaard is trouwen inklapbaar en daardoor gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. De tuindouche Gardena Trio is in hoogte verstelbaar tot maximaal 2,20 meter dus ook vrij lange mensen kunnen genieten van een heerlijk verkoelende tuindouche. Met het reguleer- en afsluitventiel kun je de watertoevoer naar de tuindouche zelf regelen.

VERPLAATSBARE TUINDOUCHE GARDENA TRIO
- Merk: Gardena
- Model: Tuindouche Trio
- Soort: tuindouche
- Hoogte: max maximaal 220 cm. (verstelbaar)
- Watertoevoer: regelbaar
- Prijs: € 50 - € 60

TIP: De verplaatsbare tuindouche Gardena Trio is ook goed mee te nemen naar de camping of een vakantiewoning. Doordat de tuindouche Gardena Trio inklapbaar is, kun je hem gemakkelijk te vervoeren.

Via de onderstaande links naar diverse webshops kun de aanbiedingen verplaatsbare Tuindocuhe Gardena Trio met prijs en reviews bekijken.

Datum

- Van: Woensdag 1 Januari 2020
- Tot: Vrijdag 31 December 2021

Categorie:  Gardena, Kinderen, Nieuw, Tuin, Tuindouche, Tuinslang, Zomer
Voor meer info
Tuindoche Gardena Aanbieding >
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.