Boek Caro Langton Rose Ray Wonen met Planten Recensie

Boek Caro Langton Rose Ray Wonen met Planten Recensie Logo

Boek Caro Langton en Rose Ray Wonen met Planten Recensie Inhoud en Informatie. Op 15 september 2017 is bij Uitgeverij Spectrum het mooie boek over kamerplanten verschenen met hierin de nieuwste trends en ontwikkelingen.

CARO ALNGTON ROSE RAY WONEN MET PLANTEN INHOUD
DE nieuwste woontrend: vetplanten, air planten en cactussen. Wonen met planten is een prachtig én tegelijkertijd praktisch boek over alles wat je wilt weten over vetplanten, luchtplanten, cactussen en andere tropische planten. Dit boek laat je zien hoe je deze planten het beste kunt uitkiezen, verzorgen en hoe ze het beste passen in je interieur.

In grote potten, maar vooral ook op plankjes aan de muur, in de badkamer en zelfs hangend aan het plafond; overal worden planten gebruikt om een design interieur te creëren. Maar welke planten zijn er eigenlijk? Hoe verzorg je ze? Waar kun je welke plant het beste neerzetten en hoe komen ze het beste tot hun recht in je interieur?

Laat je met Wonen met planten meevoeren naar de wereld vol prachtige vetplanten, luchtplanten, cactussen en tropische bloemen. Dankzij de eenvoudige projecten, stylingideeën en adviezen over de verzorging van planten, leer je hoe je deze sterke en mooie soorten vertroetelt en in topconditie houdt. Voor je het weet, ontferm ook jij je liefdevol over allerlei groen in huis.

BOEK WONEN MET PLANTEN INHOUD
- Titel: Wonen met planten
- Soort boek: boek over kamerplanten, woonboek
- Schrijvers: Caro Langton, Rose Ray
- Uitgever: Spectrum
- Verschenen: 15 september 2017
- Omvang: 224 pagina's (met afbeeldingen)
- Uitgave: Gebonden Boek
- Afmetingen: 27 x 264 x 204 mm.
- Prijs: € 22,50

Datum

- Van: Vrijdag 15 September 2017
- Tot: Maandag 31 December 2018

Categorie:  Bloemen-Planten, Boekentips, Cadeautips, Natuurboeken, Nieuw, Tuinboeken, Vrouwen, Woonboeken
Voor meer info
MEER INFORMATIE RECENSIE EN AANBIEDING >
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.