Kookboek Vers van t Veld Broes Tavernier Agnes Goyvaerts
Kookboek Vers van 't Veld Broes Tavernier Agnes Goyvaerts Recensie Informatie Inhoud. In juni 2017 is bij Uitgeverij het mooie en inspirerende kookboek Vers van 't Veld verschenen met recepten van chefkok Broes Tavernier en journaliste Agnes Goyvaerts. Op de pagina is de informatie te vinden over kookboek Vers van 't veld en een recensie te lezen.
KOOKBOEK VER VAN 'T VELD INFORMATIE
Producten, recpten en verhalen van kwekers
– Titel: Vers van ’t veld
– Schrijfster: Agnes Goyvaerts (Belgie)
– Recepten: Broes Tavernier (België)
– Foto’s: Heikki Verdurme (België)
– Soort kookboek: groente en verse producten
– Uitgever: Lannoo
– Verschenen: 22 juni 2017
– Omvang; 240 pagina’s (met foto’s)
– Uitgave: Paperback
– Waardering: **** (uitstekend) Theo Jordaan
KOOKBOEK VERS VAN 'T VELD RECENSIE
Het kookboek Vers van ’t veld is meer dan een kookboek alleen. Het is een liefdesverklaring aan het Vlaamse land en de producten die er gekweekt worden. Journaliste Agnes Goyvaerts en fotograaf Heikki Verdurme namen maanden de tijd om overal in Vlaanderen kwekers te bezoeken die met liefde en aandacht hun leven wijden aan bijzondere producten. De verhalen die de kwekers vertelden werden opgetekend en zijn nu in dit prachtig uitgegeven en inspirerende kookboek gebundeld…lees verder >
- Van: Donderdag 14 December 2017
- Tot: Maandag 31 December 2018
Categorie: Boekentips, Cadeautips, Gezond-Leven, Koken, Kookboeken, Lifestyle, Nieuw |
HELE RECENSIE LEZEN > | |