Julia Voskuil De smaak van Bloemen Bloemen Kookboek

Julia Voskuil De smaak van Bloemen Bloemen Kookboek Logo

Julia Voskuil De smaak van Bloemen Bloemen Kookboek Recensie Inhoud Informatie. Tuinjournaliste Julia Voskuil stort zich in De smaak va bloemen op eetbare bloemen. Hoe je de eetbare het beste zelf kunt kweken? En op welke manier je de lekkerste gerechten kunt maken met eetbare bloemen.

JULIA VOSKUIL DE SMAAK VAN BLOEMEN INHOUD
De smaak van bloemen laat zien hoe je bloemen kunt verwerken in allerlei gerechten: als garnering en natuurlijk voor de smaak.Tuinjournalist Julia Voskuil stelt per seizoen een variatie aan eetbare bloemen voor en geeft daarbij aan wat je wanneer kunt zaaien, oogsten en eten en hoe je aan gezonde bloemen komt.- Ruim 40 plantbeschrijvingen- Praktische seizoensindeling- Interviews en receptenGerenommeerde chefs, wildplukkers en kwekers delen hun passie met recepten vol bloemen. Vier de seizoenen met bloemen op je bord en laat je inspireren door chef-koks van bekende restaurants zoals Tommy Janssen (Bentinck), Arthur van Brug (Villa Augustus), Remco Jansen (Intens), Soenil Bahadoer (De Lindehof) en Jacob Jan Boerma (De Leest).

JULIA VOSKUIL - DE SMAAK VAN BLOEMEN INFORMATIE
Tuinieren en recepten met eetbare bloemen
- Soort kookboek: bloemen recepten, tuintips
- Schrijfster: Julia Voskuil (Nederland)
- Uitgever: Terra
- Verschenen: september 2017
- Omvang: 192 pagina's (met foto's)
- Uitgave: Gebonden Boek
- Prijs: € 24,99

Datum

- Van: Donderdag 28 September 2017
- Tot: Maandag 31 December 2018

Categorie:  Bloemen-Planten, Boekentips, Cadeautips, Koken, Kookboeken, Nieuw, Tuin, Tuinboeken
Voor meer info
MEER INFORMATIE EN BESTELLEN >
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.