Italiaans Kookboek Eataly De Zilveren Lepel

Italiaans Kookboek Eataly De Zilveren Lepel Logo

Italiaans Kookboek Eataly De Zilveren Lepel Recensie Inhoud Informatie. Op 4 oktober 2017 is bij Uitgeverij Spectrum het vuistdikke Italiaanse kookboek Eataly verschenen. Het is gemaakt door mensen van De Zilveren Lepel. Op deze pagina is informatie te vinden over het Italiaans kookboek Eataly.

ITALIAANS KOOKBOEK EATALY INHOUD
Van de makers van De Zilveren Lepel komt nu een eigentijdse Italiaanse kookbijbel: Eataly. Dit prachtige, uitgebreide kookboek -ruimt 550 pagina’s- bevat 300 van de beste recepten uit het hedendaagse Italiaanse koken. Fantastische en tegelijkertijd toegankelijke recepten en nieuwe ideeën in een bijzonder mooi jasje: een must-have voor iedereen die wil leren hoe Italianen vandaag de dag koken. Gemaakt in samenwerking met Eataly: hét Italiaanse culinaire walhalla, met vestigingen wereldwijd. Geen zware pastagerechten en rijke, volle sauzen, maar verse en heerlijke gerechten, heldere instructies, nuttige tips en wijnadviezen. Moderne twists en klassieke technieken gaan hand in hand. Met als bonus een uitgebreide geïllustreerde lijst met uitleg over ingrediënten. Met Eataly heb je alles in huis om eenvoudig overheerlijke Italiaanse maaltijden te maken en te genieten aan tafel!

ITALIAANS KOOKBOEK EATALY INFORMATIE
Eigentijds Italiaans koken
- Soort kookboek: Italiaans kookboek
- Schrijver: De Zilveren Lepel
- Uitgever: Spectrum
- Verschenen: 4 oktober 2017
- Omvang: 568 pagina’s (met foto’s)
- Uitgave: Gebonden Kookboek
- Prijs: € 45
- Waardering: ++++ (uitstekend) Theo Jordaan

RECENSIE EATALY
De culinaire talenten van De Zilveren Lepel hebben met Eataly weer een zeer kloek en uitgebreid kookboek afgeleverd. In Eataly staat de moderne Italiaanse keuken centraal. Meer dan 300 recepten is het mooi uitgegeven en vuistdikke kookboek rijk. De Italiaanse keuken kent uiteraard een lange traditie en vaak worden de recepten van generatie op generatie doorgegeven en tientallen jaren lang gebruikt. Toch treedt ook in de Italiaanse keuken langzaam maar zeker enige modernisering plaats. En Eataly kun je opvatten als de weerslag van deze modernisering…

Datum

- Van: Dinsdag 31 Oktober 2017
- Tot: Maandag 31 December 2018

Categorie:  Boekentips, Cadeautips, Italie, Koken, Kookboeken, Lifestyle, Nieuw
Voor meer info
HELE RECENSIE LEZEN >
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.