Corsica Kookboek De Keuken van Corsica Recensie
Corsica Kookboek De Keuken van Corsica Recensie Inhoud Informatie. Het Corsica Kookboek De keuken van Corsica, geschreven door de eilandbewoner Nicoals Stromboni is een lust voor het oog en de tong. De keuken van Corsica is in augustus 2017 uitgegeven door Fontaine Uitgevers. Op deze pagina is informatie te vinden over het kookboek, een recensie en de mogelijkheden tot bestellen.
KOOKBOEK DE KEUKEN VAN CORSICA INFORMATIE
– Titel: De keuken van Corsica
– Schrijver: Nicolas Stromboni ♂ (Corsica, Frankrijk)
– Soort kookboek: kookboek Corsicaanse gerechten
– Uitgever: Fontaine Uitgevers
– Verschenen: 31 augustus 2017
– Omvang: 320 pagina’s (met afbeeldingen)
– Uitgave: Gebonden Kookboek
– Prijs: € 24,95
– Waardering: ++++ (uitstekend)
DE KEUKEN VAN CORSICA RECENSIE
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen De keuken van Corsica van Nicolas Stromboni is een uitstekend en bijzonder kookboek over de Corsicaanse keuken. Sterker nog eigenlijk is het meer dan een kookboek. Het is een portret van het eiland Corsica en een aantal van haar bijzondere eilandbewoners. Schrijver en samensteller is zelf wijnhandelaar in de hoofdstad van Corsica, Ajaccio. Hij kent het eiland goed en is op zoek gegaan naar de kenmerkende gerechten van Corsica. Vaak zijn de gerechten rustiek, kruidig en gemaakt van ingredienten die op het eiland zelf gekweekt worden...
- Van: Vrijdag 6 Oktober 2017
- Tot: Maandag 31 December 2018
Categorie: Boekentips, Cadeautips, Frankrijk, Koken, Kookboeken, Lifestyle |
HELE RECENSIE LEZEN > | |