Arthur Japin Kolja Recensie Nieuwe Historische Roman

Arthur Japin Kolja Recensie Nieuwe Historische Roman Logo Arthur Japin Kolja Recensie Nieuwe Historische Roman Sfeerfoto (1)

Arthur Japin Kolja Recensie Nieuwe Historische Roman over Tsjaikovski. Op 12 september 2017 is bij uitgeverij De Arbeiderspers de nieuwe historische roman van Arthur Japin Kolja verschenen. Op deze pagina zijn de Arthur japin Kolja recensie en uitgebreide informatie over het boek te vinden.

ARTHUR JAPIN KOLJA INFORMATIE
– Titel: Kolja
– Schrijver: Arthur Japin ♂ (Nederland)
– Soort boek: historische roman
– Uitgever: De Arbeiderspers
– Verschenen: 12 september 2017
– Omvang: 304 pagina’s
– Uitgave: Gebonden Boek / Ebook / Luisterboek
– Prijs: € 22,50
– Waardering: ++++ (uitstekend)

ARTHUR JAPIN KOLJA RECENSIE
- Recensie van: Monique van der Hoeven -
Zoals we gewend zijn van Arthur Japin is ook zijn nieuwste historische roman Kolja weer een genot om te lezen: met zijn mooie taalgebruik en grondige onderzoek van de historische feiten weet Japin weer een prachtige reconstructie te geven van een gebeurtenis uit de geschiedenis. En dat verpakt als spannend en meeslepend verhaal, gedurfd ook en met mooi uitgewerkte personages. In de roman Kolja geeft Japin ons een voor hem waarschijnlijke versie van de omstreden dood van de beroemde Russische componist Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. Pjotr Iljitsj Tsjaikovski die homoseksueel was, net als zijn broer Modest, is onder verdachte omstandigheden overleden. Van wat er mogelijk is gebeurd, Japin met het boek Kolja een meeslepend verhaal gemaakt...

Datum

- Van: Dinsdag 10 Oktober 2017
- Tot: Maandag 31 December 2018

Categorie:  Boekentips, Cadeautips, Muziek, Romans, Vrouwen
Voor meer info
...HELE RECENSIE LEZEN >
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.