Adverteren op Allesoverhuisentuin.nl

Uw boodschap midden in de doelgroep

Allesoverhuisentuin.nl is met haar 1,5 tot 2 miljoen unieke bezoekers per jaar een van de grootste websites op het gebied van wonen, woninginrichting, klussen en verbouwen en tuinieren in Nederland.

Advertentie mogelijkheden Allesoverhuisentuin.nl

Wat zijn nu de advertentiemogelijkheden op Allesoverhuisentuin.nl? We houden het graag overzichtelijk en simpel, dus ook wat betreft advertentiemogelijkheden. We zijn in drie dingen heel erg goed:
  • SEO waarde creëren voor uw site
  • Bezoek genereren naar uw website
  • Uw bedrijf, webshop of website onder de aandacht brengen bij de bezoekers
Hoe kan Allesoverhuisentuin.nl waarde creëren voor uw website?

Allesoverhuisentuin.nl kan waarde creëren voor uw website, omdat Allesoverhuisentuin.nl zelf een gewaardeerde website is. En dat is gunstig voor de SEO of zoekmachine optimalisatie. Hoe werkt dit? Er is een aantal belangrijke redenen waarom Allesoverhuisentuin.nl gewaardeerd wordt door de zoekmachines:
  • De website bestaat al lang, om precies te zijn sinds 2001. Zij het dat er sinds het begin heel wat veranderd is, waaronder de domeinnaam.
  • De grote hoeveelheid pagina's met waardevolle content.
  • Er wordt dagelijks gewerkt aan de content van de website. Dagelijks worden pagina's uitgebreid, verbeterd en komen er nieuwe bij.
  • Het brede palet aan informatie over een groot aantal verschillende onderwerpen.
  • De grote hoeveelheden bezoekers die Allesoverhuisentuin.nl trekt.
Door elke vrijwel elke dag nieuwe pagina’s toe te voegen en pagina’s te verbeteren, behoudt Allesoverhuisentuin.nl haar waarde. Een link van Allesoverhuisentuin.nl naar uw website of webshop is goed voor de eigen positie in zoekmachine en helpt bij de optimalisatie van het bereik ervan. Ook kunt u ervoor kiezen om een Advertorial of Blog te laten plaatsen op Allesoverhuisentuin.nl. Hiermee kunt u op dezelfde wijze waarde voor uw eigen website creëren.

- De investering voor een relevante link met waarde bedraagt €100 per half jaar.
- De investering voor een advertorial of blog bedraagt € 300 per jaar.

Meer bezoekers (clicks) naar de eigen website of webshop?

Als u meer bezoekers of clicks wilt krijgen naar de eigen website of webshop, helpt Allesoverhuisentuin.nl u graag. Waar wij goed in zijn, is zoveel mogelijk bezoekers uit te nodigen een bezoek te brengen aan Allesoverhuisentuin.nl. Dit gebeurt via goede posities in Google over woon-gerelateerde onderwerpen. Deze bezoekers kunnen we op relevante pagina’s in aanraking brengen met uw website, producten of diensten. Vanaf hier zorgen we ervoor dat de bezoeker doorklikt naar uw website. Het gaat dus om bezoekers waarvan de kans groot is dat ze geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

De investering per click is €0,30. Deze worden maandelijks achteraf in rekening gebracht. Vooraf clicks inkopen is ook een mogelijkheid.


Hoe kunt u via Allesoverhuisentuin.nl uw product, dienst of bedrijf onder de aandacht brengen?

De redactie van Allesoverhuisentuin.nl bepaalt in overleg met u of en zo ja op welke soort pagina's uw product, dient of webshop het beste onder de aandacht gebracht kan worden. We kiezen bewust voor relevante pagina’s, dus pagina’s die met uw doelgroep te maken hebben. Zo wordt het voor de bezoeker van Allesoverhuisentuin.nl interessant om een bezoek te brengen aan uw website. Indien nodig zal het zelfs zo zijn dat we nieuwe pagina's gaan maken.

Voor wie is adverteren op Allesoverhuisentuin.nl geschikt?

Heeft u een bedrijf, winkel, webshop of showroom met als die zich bezighoudt met wonen, woninginrichting, klussen, bouwen en verbouwen of tuinieren? En bent op zoek naar meer bezoekers en clicks? Zoekt u een manier om de producten en diensten meer onder de aandacht te brengen? Wij helpen u graag!

Contact met Allesoverhuisentuin.nl

U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar: allesoverhuisentuin@hotmail.com
Allesoverhuisentuin.nl is een website van:

Jordaan Multi Media
Utrecht
KvK-nummer: 62645935

___________________________________________________________________________________________________________