Binnenhuisarchitectuur

Binnenhuisarchitectuur Kleur Styling Design

Bent u ook geboeid door alle ontwikkelingen rond interieur en styling van uw huis of kantoor.En wilt wilt u zich verder vediepen en bekwamen in de wereld van de binnenhuisarchitectuur vraag dan gratis informatie aan over de korte cursussen die ontwikkeld zijn door Hans Slim.

Maar misschien wilt u zich wel professioneel bezighouden met binnenhuisarchitectuur en styling. Ook hierover kunt u gratis informatie aan over de professionele beroepsopleiding Binnenhuisarchitectuur-Kleur-Styling-Design onder leiding van van Hans Slim.

Hans Slim Meer Informatie

Hans Slim (hij verzorgt persoonlijk cursussen en geeft advies op de privé-vragen) was actief als presentator in het RTL-4 TV-programma 'Koffietijd', de '5-Uurshow', 'Willem Wever' 'RTL-Live' enz. Bovendien heeft hij het idee bedacht en geschreven voor 'TV-Woonmagazine' met de 'Woonmetamorfose' (v/h presentatie Jan des Bouvrie). Voor het klushuis in de serie 'Eigen Huis & Tuin' was hij vaak gastpresentator en bedacht vier jaar de woontips en creatieve klussen. En hij is auteur van spraakmakende boeken als: 'Van Woonhuis tot Droomhuis'; 'Op weg naar uw Droomhuis'; NIEUW: 'Kleur in Uw Droomhuis' en 'Uw Droomhuis...de meest gestelde vragen aan de binnenhuisarchitect Hans Slim'.

Instituut voor Binnenhuisarchitectuur
International Academy of Interiordesign