Brocante Kapstok Aanbiedingen Tips en VoorbeeldenOp zoek naar een Brocante Kapstok? Aanbieding Tips en Voorbeelden van Brocante Kapstokken

Een Brocante kapstok is een sfeervolle, landelijke kapstok uit grootmoeders tijd met een doorleefd karakter. Met een brocante kapstok creert u een ongedwongen sfeer in uw hal, slaapkamer, badkamer of keuken. Brocante straalt de sfeer uit van vroeger en is in iedere ruimte toepasbaar. Naast brocante kapstokken zijn er ook brocante consoles, rekjes en haken verkrijgbaar.

Brocante kapstok modellen en voorbeelden

Brocante kapstokken zijn in verschillende modellen verkrijgbaar: staand of hangend. Een wand of hangende kapstok kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Je kunt de kapstok gebruiken waarvoor hij bestemd is: om jassen en sjaals aan op te hangen. Maar je kunt er ook uw eigen kunstproject van maken, die je dagelijks kunt aanpassen. Met een mooi lint hang je de mooiste spullen, zoals witte spitzen, kransen, een vogelhuisje of een hart aan de kapstok. In de keuken kun je ouderwetse kopjes, theedoeken of koekenpannen aan de brocante kapstok hangen. Een aantal voorbeelden van brocante kapstokken vind je op deze pagina.

TIPS: Maak zelf een Brocante Kapstok!

Op een eenvoudige manier je zelf zelf een eigen, unieke brocante kapstok maken. Het enige wat je nodig heeft is een mooi plank, verschillende haken, verf en een patroonroller om een dessin aan te brengen. Je kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar oude haken in een kringloopwinkel of een rommelmarkt. Daar kun je ze vaak voor heel weinig geld kopen en met een beetje geluk zitten er zelfs bijzondere haken bij. Het geeft trouwens een leuk effect om verschillende modellen haken te gebruiken.

Aanbiedingen Brocante Kapstok

De redactie heeft in diverse webshops gezocht naar een aanbieding Brocante kapstok. Hieronder vind je een aantal tips en voorbeelden van brocante kapstokken die je online kunt kopen. De linksjes verwijzen rechtstreeks naar de aanbieding in de betreffende webshop. Daar vind je ook uitgebreide informatie over de betreffende brocante kapstok.

Brocante Kapstok Ottentic Design van Sloophout

- Merk: Otentic Design
- Model: 1 haak Wandkapstok
- Materiaal: Sloophout met gietijzeren haak
- Prijs: 12,50 - 17,50
...UITGEBREIDE INFORMATIE EN AANBIEDING >

Houten Wand Kapstok met Mandjes

- Merk: VidaXL
- Afmetingen: L60 x B23,5 cm
- Materiaal: Hout
- Prijs: 35 - 45
...UITGEBREIDE INFORMATIE EN AANBIEDING >

Clayre & Eef Kapstok met Kastjes

- Merk: Clayre & Eef
- Afmetingen: H16 x B25 x L66 cm.
- Materiaal: Hout (ook in witte uitvoering te kopen)
- Prijs: 60 - 70
...UITGEBREIDE INFORMATIE EN AANBIEDING >

Meer informatie gerelateerde onderwerpen
- Brocante Stoelen Aanbiedingen en Informatie
- Frans Brocante Aanbiedingen en Informatie
- Brocante keuken Decoratie Aanbiedingen en Informatie

Zoekwoorden: Brocante Kapstok | Aanbieding | Informatie | Kopen | Prijs | Tips | Voorbeelden

___________________________________________________________________________________________________________