Danish Carpets vloerkleden


Danish Carpets: mode om met voeten te treden

Knallende kleuren, creatieve contrasten, subtiele schitteringen, mooie materialen, intrigerende structuren, bijzondere dessins. De karpetten van Danish Carpets hebben in alle opzichten de juiste look, feel Ún touch. Ze kunnen exact op maat gemaakt worden: in Úlke gewenste kleur(en), afmeting en vorm. Danish Carpets heeft in haar collectie onder andere ontwerpen van Jan des Bouvrie, Wieneke van Gemeren en Paul Linse.

Materialen gebruikt bij Danish Carpets

Danish Carpets maakt met name gebruik van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke materialen waarbij wol het meest wordt toegepast. Maar ook natuurlijke materialen zoals linnen, leer en viscose worden in de karpetten verwerkt. Wat bij velen minder bekend is, is dat Danish Carpets een groot deel van de collectie van syntetische materialen kan maken, speciaal voor die doelgroep die allergisch zijn voor veel natuurlijke produkten zoals wol.

Bent u op zoek naar vloerkleden van Danish Carpets?

Helaas heeft Woonwebsite op dit moment geen aanbiedingen voor Danish Carpets vloerkleden. Om u toch op weg te helpen willen we u graag wijzen op andere vloerkleden die wij op Vloerkleden en Karpet aanbieden. Of kijk bij onderstaande aanbieder voor diverse design vloerkleden van hoogwaardige kwaliteit!


Gerelateerde onderwerpen
- Meer Vloerkleden en Karpet ╗
- Elle Funny Carpets informatie ╗

Bron: Persbericht Danish Carpet - april 2007.

Vloerkleden | Danish Carpets | Informatie | Aanbieding