DRU haarden en kachels

Assortiment DRU haarden en kachels

Wanneer u een DRU haard of kachel wilt in uw woning, dan komt u voor verschillende keuzes te staan. Neemt u een haard die op gas of hout gestookt wordt? Wilt u een grote 'vuurplaats', een mooie inbouwhaard met schouw of een trendy kachel? Modern, klassiek, landhuis; de keuze is aan u. Het assortiment van DRU is uitgebreider dan ooit en u heeft keuze uit diverse gashaarden en houtkachels.

Overzicht DRU haarden en kachels

Zoals eerder gezegd, is de keuze zeer groot. Sfeer, comfort, maar bovenal gemak; daar kiest u voor als u kiest voor een DRU haard. Openhaarden, houtkachels, maar ook gashaarden, u vindt het allemaal bij DRU. Zij zijn al jaren Nederlands grootste haardspecialist die al bestaat sinds 1754 en staat bekend om zijn constante innovaties.

DRU biedt meerdere modellen haarden aan, zodat u altijd een droomhaard vindt. Meer informatie over de verschillende modellen die Dru aanbiedt?


Merken Haarden en Kachels

Als marktleider heeft DRU vele merken, waaronder haar eigen merk DRU. Naast dit merk wordt ook het complete assortiment van de merken Dik Geurts, Spartherm en Dovre gepresenteerd in de showroom. Hier worden haarden op inspirerende wijze neergezet waardoor u GRATIS tal van ideeŽn in de bus krijgt voor het plaatsen van een haard.Gerelateerde onderwerpen
- Meer informatie en openingstijden DRU Verwarming BV Ľ
- Meer informatie over DRU 3D Visualiser App Ľ

DRU | Houthaarden | Gashaarden | Inspiratie | IdeeŽn | Inspiration Centre