Hang en Sluitwerk Aanbrengen Monteren

Hang en Sluitwerk Aanbrengen Monteren. Voor een veilig gevoel in uw huis


Hang en Sluitwerk Aanbrengen Monteren. Je moet er toch niet aan denken? Dat je thuis komt of´s morgens opstaat en de hele huisraad over de vloer ligt?
Een inbraak kan een leven behoorlijk op zijn kop zetten. Om te beginnen is er inbraakschade aan het huis. Dan is er nog de materiële schade door wat de inbreker heeft gestolen. Maar het allerbelangrijkste is de schade die geen verzekering kan vergoeden: jouw privacy is geschonden en je voelt je onveilig in je eigen woning.

Zorg daarom voor goed hang- en sluitwerk. Veel merken hebben een certificatensysteem, waardoor je sleutels alleen na kunt bestellen met een sleutelcertificaat.

Ter verkrijging van het Certificaat Veilige Woning dien je gebruik te maken van hang- en sluitwerk dat voldoet aan de hoge eisen van inbraakwering. Maatstaf hiervoor zijn de eisen van de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen, afgekort SKG.

Wat is goed hang en sluitwerk? Verschillende soorten hang en sluitwerk

Er zijn verschillende soorten hang-en sluitwerk. Zo zijn er scharnieren, raamuitzetters, raamsluitingen, deurbeslag, blisterassortiment, etc. etc. Alle soorten hang- en sluitwerk bieden een andere vorm van veiligheid. Kies daarom de soort hang- en sluitwerk die het beste bij jouw situatie past.

Zoekwoorden: Hang en Sluitwerk Aanbrengen Monteren Advies Informatie Tips
___________________________________________________________________________________________________________