Hoedendoos Opbergen en Zelf Maken Tips IdeeŽn en Voorbeelden

Hoedendoos Opbergen en Zelf Maken! Leuk handig en mooi

Hoedendoos Opbergen en Zelf Maken Tips IdeeŽn en Voorbeelden. Vroeger was een hoedendoos letterlijk bedoeld om je hoed veilig in op te bergen zodat er geen deuken beschadigingen in konden komen. Nu is het niets anders dan een ronde, vaak decoratieve, opbergdoos. Een hoedendoos wordt meestal gemaakt van stevig karton. Hoedendozen zijn dus tegenwoordig vooral bedoeld als een decoratieve ronden opbergdoos.

Wat voor soorten hoedendozen zijn er?

Je kunt de hoedendoos in diverse stijlen kopen: van klassiek tot chique en van modern tot trendy. Een hoedendoos is vaak afgewerkt met bijzondere prints en prachtige kleuren. Daarnaast zijn hoedendozen in verschillende maten verkrijgbaar. Hierdoor is er voor iedere hoed een geschikte doos te vinden. Reis je veel en wil je graag je mooiste hoed in stijl meenemen, zonder dat deze opgepropt in de tas of koffer zit? Dat kan met een echte hoedenkoffer. Er zijn hoedendozen met een handvat en een handig slot. Hierdoor kun je gemakkelijk de hoed vervoeren. Een hoedendoos is een lust voor het oog en een prachtige opberger! Een aantal voorbeelden van een hoedendoos vind je aan de linkerzijde afgebeeld.

Hoedendoos Aanbiedingen IdeeŽn en Voorbeelden


TIP: Kruk en Opberger in de Vorm van een Hoed

- Merk: TOG Apolo
- Model: Chapo
- Soort: Kinderkruk en Opberger
- Leverbare kleuren: geel, grijs, groen, oranje
- Prijs: Ä 55 - Ä 65
...Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Aanbieding: Ronde Hoedendoos HEMA

- Merk: HEMA
- Model: Ronde hoedendoos
- Materiaal: karton
- Bijzonderheden: in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar
- Prijs: Ä 5,00 - Ä 10,00
...Meer Informatie en Modellen >

Hoedendoos Zelf Maken. Tips, IdeeŽn en Voorbeelden

Het is vaak best lastig om een mooie en goede hoedendoos te vinden, zeker nieuw. En tweedehands kunnen hoedendozen behoorlijk prijzig zijn. Maar er is een goed alternatief: je kunt zelf een hoedendoos maken. Dat is een stuk goedkoper en als je van knutselen houdt, nog leuk ook. In onderstaand filmpje krijg je tips, uitleg en voorbeelden hoe je zelf een hoedendoos kunt maken.Bijpassende Informatie en Aanbiedingen
- Sieradendoos Ľ
- Hoedendoos HEMA Assortiment Ľ
- Naaidoos Ľ

Laatste wijziging: 20 oktober 2017

Zoekwoorden: Hoedendoos Opbergen Zelf Maken Aanbiedingen Advies IdeeŽn Tips Voorbeelden
___________________________________________________________________________________________________________