Houten Kapstok


Houten kapstok in verschillende soorten

Een houten kapstok is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Hout kan op allerlei manieren worden ingezet en is daarom heel geschikt voor spullen die in meerdere maten en vormen voorkomen. Zo bestaat er de wandkapstok, ofwel hangende kapstok. Deze is bevestigend aan de muur en neemt daardoor vaak weinig ruimte in beslag. Daarnaast is er de staande kapstok, deze hoeft niet bevestigd te worden aan de wand en is gemakkelijk te verplaatsen wanneer dit nodig is.

Voordelen van de houten kapstok

Een kapstok van hout kan in vele vormen worden gezaagd en gevijld. Hierdoor bestaan er houten kapstokken in vele varianten en is er altijd wel eentje die bij uw interieur past. Een ander voordeel van hout zijn de vele kleuren waarin deze materiaalsoort verkrijgbaar is. Er zijn diverse houtsoorten met allemaal een eigen kleurnuance en patroon. Maar hout is ook zeer gemakkelijk te voorzien van een dikke laag verf!

Wilt u ook een (houten) kapstok?

Past een houten kapstok helemaal in uw interieur? Of wilt u liever een moderner exemplaar? Online zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk de aanbiedingen van onderstaande bedrijven en bestel direct online.


Meer Tips en ideeŽn voor Kapstokken
- Tips voor staande kapstokken
- Tips voor kapstokaanbiedingen
- Tips voor aanbiedingen RVS kapstokken

Houten Kapstokk | Wandkapstok | Staande Kapstok | Aanbiedingen