Keramische Houtblokken Aanbieding Kopen Prijs Voorbeelden en Werking


Wat zijn keramische houtblokken? En wat zijn de voordelen?

Keramische houtblokken aanbieding. Geniet je ook zo van een
open haard , maar niet van het gesjouw met houtblokken en het schoonmaken van de aslade? Een oplossing kan dan geboden worden door de open haard te voorzien van keramische houtblokken.Met een set keramische houtblokken plaats je eigenlijk een kleine gaskachel in je open haard die er uit ziet als houtblokken en ook gaat gloeien als hout. Keramische houtblokken vind je ook veel in doorkijkhaarden en andere moderne sfeerhaarden. In de onderstaande video vind je een voorbeeld van keramische houtblokken in een doorkijkhaard.

Hoe werken keramische houtblokken? En wat is de prijs?

Met een set keramische houtblokken plaats je eigenlijk een kleine gaskachel in de open haard. De brander, het gasregelblok en de gasaansluiting worden vaak weggewerkt in de bestaande aslade en in het zicht zie je enkel de bijna echt lijkende houtblokken van keramiek. Deze gaan ook branden en gloeien als echt hout. Op deze manier kun je genieten van een natuurlijk vlammenspel, zonder al het gedoe van het bijgooien van echte houtblokken, het aansteken van de kachel met aanmaakblokjes en het schoonmaken van de aslade. Een ander voordeel is dat het minder vaak nodig is om de schoorsteen te laten vegen. Je kunt trouwens diverse aanbiedingen kopen van sets keramische houtblokken. Je moet wel eerst controleren of deze ook geschikt zijn voor jouw haard of kachel. Sets van keramische houtblokken kun je kopen voor een prijs van vanaf zo'n € 25. En online kun je vaak aanbiedingen waar je keramische houtblokken kunt kopen vinden voor een scherpe en lage prijs.

Keramische Houtblokken Aanbieding en Kopen


8-delige Keramische Houtset (8 Houtblokken)

Deze set van keramische houtblokken bestaat uit keramische vezels en elke houtstuk is zorgvuldig ontworpen om zo de ware het best mogelijk te imiteren. De set bestaat uit acht keramische houtblokken die nauwelijks van echt zijn de onderscheiden en die je kunt gebruiken in de sfeerhaard. De prijs van deze aanbieding keramische houtblokken ligt tussen de € 20 en € 30.
...Uitgebreide Informatie Aanbieding en Bestellen >

Voorbeeld van een kachel met keramische houtblokkenKeramische houtblokken kun je vaak zelf instellen en regelen

Het vlammenspel van de keramische houtblokken kun je vaak zelf reguleren. Heb je liever een groot vuur of juist een kleine vlam? Met een handbediening, afstandsbediening of een variabele regeling kun je de hoogte de vlammen zelf regelen. Het ontsteken van de keramische houtblokken kan zowel handmatig of automatisch.

Keramische Houtblokken Bijpassende Informatie en Aanbiedingen
- haarden en kachels aanbiedingen »
- haarden kachels informatie »
- houtkachels houthaarden »
- open haard »

Laatste wijziging: 10 februari 2017

Zoekwoorden: Keramische Houtblokken Aanbiedingen Kopen Prijs Voorbeelden Werking
___________________________________________________________________________________________________________