Kleine Tienerkamer Inrichten - Advies en Tips


Hoe kun je een kleine tienerkamer goed inrichten?

Elke tiener wil een eigen plek om huiswerk te maken, met vrienden of vriendinnen te kletsen of languit op de bank een boek te lezen of te appen. Maar in een kleine tienerkamer is dit soms lastig voor elkaar te krijgen. Toch kun je met een aantal, vaak vrij beperkte, aanpassingen en door optimaal de beschikbare ruimte te benutten, een kleine tienerkamer om toveren tot een multifunctionele ruimte waar het fijn vertoeven is, Onderstaand vind je advies en tips die je helpen om ruimte te creëren in een kleine tienerkamer. Zo maak je een tienerkamer met een eigen, rustige omgeving waar geleefd, geleerd, ontspannen en natuurlijk geslapen kan worden. Kortom de multifunctionele en volwassen tienerkamer waar de ruimte en mogelijkheden optimaal benut worden!

Maak een eigen zithoek met een loveseat

Heb je geen plaats voor een echte bank? In de slaapkamer is een loveseat al ideaal om ontspannen in te zitten. Plaats daarbij een bijzettafel die je over de bank kunt schuiven en je hebt gelijk een tafeltje voor de laptop, studieboeken of andere zaken...meer over loveseats >

Niet genoeg ruimte voor een bank en een bed?

Heb je geen plek voor een bank of fauteuil en een bed? Dan is de slaapbank perfect. Overdag is er genoeg plek om te zitten en ’s nachts kan er heerlijk op worden geslapen... meer over slaapbanken >

Kies voor een multifuctionele tafel in plaats van een bureau

Kies voor een tafel in plaats van een bureauAls deze geplaatst wordt met de korte kant tegen de muur, dan ontstaat er naast een leerplek, eveneens een eet- of spelletjestafel. Uiteraard met genoeg zitplaatsen om visite te ontvangen. En er zijn zelfs tafels die je in een hoek kunt plaatsen.


Maak extra leefruimte met een hoogslaper

Heb je alleen ruimte voor een bed in de tienerkamer maar is het plafond redelijk hoog? Zoek het dan hogerop met een hoogslaper. Onder het bed creëer je extra leefruimte in de tienerkamer, die gebruikt kan worden als zit- of leerhoek. Je kunt er een bureau onder kwijt, een luie stoel of, nog leuker, maak er een eigen inloopkast van voor je zoon of dochter.


De ultieme meidendroom: Een eigen inloopkast!

Zelfs in de kleine tienerkamer is deze droom te realiseren. Onder de hoogslaper is de perfecte inloopkast te maken voor je tienerdocher of, waarom niet, tienerzoon....meer over de hoogslaper met inloopkast >Gerelateerde Informatie:
- Kinderkamers Informatie Overzicht »
- Kleine Kinderkamer Advies en Informatie »
- Kleurgebruik in Kleine Kamers Advies en Tips »
- Halfhoogslapers Informatie en Aanbiedingen »
- Thematische Tienerkamers Advies en Tips »
- Compact en Klein Wonen Informatie Overzicht »

Trefwoorden: Kleine Tienerkamer Inrichten | Advies | Informatie | Tips
__________________________________________________________________________________________________