Meubels voor de Kleine Woonkamer - Voorbeelden en IdeeŽn

Frisse en lichte meubels maken de woonkamer ruimer

Lichte meubels in frisse kleuren zorgen voor een ruimtelijk effect. Dit kunt u uiteraard ook goed toepassen in een kleine woonkamer. Maar zelf als u veel ruimte heeft kan het de woonkamer een lichtheid geven die zeer prettig is. Vooral met meubels een soort van transparantie hebben. Meubels waar je soms letterlijk doorheen kunt kijken, denk hierbij aan glas. Of meubels die een lichtheid hebben door fris kleurgebruik of een door het ontwerp kunnen dan het beste worden toegepast.

Voorbeelden van slimme meubels


Stapelstoelen - Plane
Door het stapelen van stoelen kan men varieren in het aantal zitplaatsen. U hoeft dus niet meer standaard een zestal stoelen in de kamer te hebben. Dit scheelt enorm in kleine kamers. De stoelen van Plane zijn ideaal, omdat ze ook buiten te gebruiken is.
Meer informatie over Plana Ľ

Bijzettafels - U shape clear chrome
Het voordeel van deze bijzettafels is de U-vorm. Door de opening aan de zijkant is het mogelijk de tafel om een ander meubelstuk te schuiven. Zo neemt het tafeltje geen extra plek in beslag.
Meer informatie over de U shape clear chrome van Leitmotiv Ľ

Kruk en Tafeltje in ťťn - Bubu 1er
Handig zo'n kruk dat gelijk kan fungeren als bijzettafel en opbergbox. Door het mooie design is het gelijk ook een accessoire dat overal in huis goed staat.
Meer informatie over Bubu 1er Ľ

Met opbergfunctie - Kinderstoel Benji
Meubelstukken kunnen ook vakken, lades of andere lege ruimtes bevatten. U heeft met deze meubels gelijk meer bergruimte. Vooral kinderstoelen, tafels en banken zijn te vinden met bergruimte voor het speelgoed. Zo blijft de kinderkamer fijn opgeruimd.
Meer informatie over Kinderstoel Benji Ľ

Meer tips en ideeŽn voor Klein Wonen

- Meer tips voor hoogslapers Ľ
- Meer tips voor kinderkamers Ľ
- Meer tips voor opbergruimte Ľ
- Meer tips voor slaapkamers Ľ
- Meer tips voor tienerkamers Ľ

Afbeeldingen: Direct Design, Wehkamp

Klein Wonen| Interieur | Inrichting | Meubels | Voorbeelden | Tips