Koudschuim Matras Aanbiedingen Prijs Kopen Voordelen

Wat zijn de voordelen van een koudschuim matras? Een koudschuim matras biedt goed slaapcomfort!

Een koudschuim matras zorgt voor gegarandeerd meer ligcomfort. Een koudschuim matras biedt dit meer dan polyther matrassen. Bovendien hebben koudschuim matrassen uitstekende luchtdoorlatende eigenschappen en zijn duurzaam in gebruik. De matrassen zijn buigzaam en veerkrachtig door de grondstof polyurethaan. Dit zorgt ervoor dat het matras extra comfortabel ligt.

Een koudschuim matras vormt zich naar de contouren van je lichaam

In een matras kan na verloop van tijd een kuil gevormd worden. Dit is bij een koudschuim matras praktisch uitgesloten door de progressieve stugheid van het materiaal. Dit zorgt voor tegendruk en zorgt voor optimale lichaamsondersteuning. Het koudschuim matras past zich aan elk gewicht en elke ligging aan. Bovendien biedt het de gewenste ondersteuning aan heupen, onderrug en schouders.

Naast een comfortabele ondersteuning heeft u ook een goede ventilatie vochtregulatie dankzij een koudschuim matras. Dit voorkomt vochtophoping in het matras en een onaangenaam klam gevoel tijdens het slapen.

Een goed alternatief is een Oplegmatras van Koudschuim

Vind je het ook qua prijs wat te ver gaan om een koudschuim matras te kopen. Maar wil je wel gebruik maken van de voordelen die een koudschuim matras biedt, dan kun je ervoor kiezen om een oplegmatras van koudschuim te nemen. Dit is een dunnen matras van een paar centimeter dik die je bovenop je huidige matras legt. Natuurlijk is dit niet helemaal hetzelfde als een matras die volledig van koudschuim is. Maar het is wel een goedkoper alternatief dat je toch het comfort van koudschuim geeft.

Koudschuim Matras Aanbiedingen Prijs Kopen


Om je een idee te geven van de mogelijkheden en prijs van een koudschuim matras vind je hieronder een selectie van koudschuim matrassen. De aanbiedingen zijn gevonden bij verschillende webshops. Aangezien hier de prijzen dagelijks kunnen wijzigen is de genoemde prijs niet meer dan een indicatie van het prijs bereik voor de betreffende koud schuim matras.

Koudschuim Matras Souplesse
- Model: Souplesse
- Soort: Koudschuim Matras
- Afmetingen: verschillende maten
- Dikte: 15 cm.
- Prijs: vanaf ca. € 115
...meer informatie en aanbieding >

Koudschuim Matras Cannes
- Merk: Cannes
- Soort: Koudschuim Matras
- Afmetingen: circa 20 formaten
- Dikte: 21 cm.
- Prijs: vanaf ca. € 325
...meer informatie en aanbieding >

Sungarden Koudschuim Oplegmatras
- Merk: Sungarden
- Model: Top-Dek
- Soort: Oplegmatras
- Materiaal: Koudschuim HR35
- Dikte: 6 cm.
...meer informatie en aanbieding >

Zoekwoorden: Koudschuim Matras | Aanbiedingen | Kopen | Prijs | Voordelen
___________________________________________________________________________________________________________