Kruipruimte IsolerenKruipruimte isoleren

Hoewel dit een ruimte is waaraan u misschien niet zo snel zal denken, kunt u er veel baat bij hebben als deze goed geïsoleerd is. Door het isoleren van de kruipruimte onder uw woning, bespaart u op het energieverbruik. Daarbij voorkomt u door goede isolatie ook vochtoverlast in uw woning. D.m.v. goede isolatie kunt u per jaar 8 tot 13 m3 gas per m² besparen!

U kunt een kruipruimte op verschillende manieren isoleren. Zo kunt u bijvoorbeeld de bodem isoleren, maar u kunt ook het plafond en de zijmuren isoleren in kruipruimtes met een minimale hoogte van 35 cm.

Het isoleren van de gehele kruipruimte geeft een optimaal resultaat. Als u vloerverwarming heeft, is het zeker verstandig om de kruipruimte te isoleren. Zo blijft de warme 'goed hangen' en 'lekt niet weg'.

Aantrekkelijk btw-tarief

De isolatie van uw woning is nu nog aantrekkelijker door het lage btw-tarief van 6% (i.p.v. 19%). Het verlaagde tarief geldt in ieder geval voor het arbeidsloon. Sinds juni 2012 geldt dit tarief ook voor isolatiematerialen met een isolatiewaarde van Rc=1,3 m2K/W of hoger. Dit maakt de eerdere verhoging naar Rc=3,5 ongedaan. Wat weer voordelig is voor u, omdat u nu veel sneller voordeliger uit bent.

Ook wanneer u materialen kiest die niet aan deze norm voldoet kunt u nog profiteren van het 6% tarief. De gemaakte materiaalkosten moeten dan de helft of minder van het arbeidsloon bedragen. Beide zijn hoe dan ook een win-win situatie: nu besparen op de kosten en later op uw energierekening!

Kruipruimte Laten Isoleren

Wilt u uw kruipruimte isoleren? Bekijk dan diverse aanbieders. Zij kunnen uw kruipruimte isoleren en nemen al het werk uit handen. Vraag GRATIS informatie op en uw kruipruimte wordt goed geïsoleerd.

- Kruipruimte Isolatie Prijs en Offerte

Zoekwoorden: Kruipruimte Isoleren
___________________________________________________________________________________________________________