Modern Wonen


Kenmerken van Modern Wonen

Houdt u van strakke design meubels? Dan is de moderne woonstijl absoluut iets voor u! Modern wonen kenmerkt zich door functionaliteit en pure leefruimte.

Een zekere mate van leegte en industriële materialen maken modern wonen compleet. Denk daarbij onder meer aan glas, rvs, beton, leer, aluminium en leer. Qua kleurgebruik is een modern interieur rustig: gebruik hooguit één accentkleur als geel of rood. Belangrijk voor een modern interieur is de strakke en ruimtelijke inrichting. Zet uw kamer daarom niet te vol met woonaccessoires, maar kies liever voor eenvoud.

Meubels en woonaccessoires die bij Modern Wonen passen

Woonwebsite selecteerde een aantal woonaccessoires die zeer goed het moderne wonen passen. Laat u inspireren door het overzicht hieronder...

Odesi Design Meubels
Bij Odesi Design Meubelen kunt u terecht voor stoelen, eettafels, salontafels, lampen en kasten van topkwaliteit. Deze moderne meubelen zijn zorgvuldig ontworpen!
Meer informatie over Odesi Meubels »Inbouw Prullenbak
Deze prullenbak ziet er door het strakke design prachtig uit! Verkrijgbaar in diverse kleuren en varianten...
Meer informatie over Inbouw Prullenbak »Chique deurkruk
Een stijlvolle, chique deurkruk ziet er door het sierlijke design prachtig uit en mag uiteraard niet ontbreken in uw interieur...
Meer informatie over de Chique Deurkruk »Leitmotiv Lamp
Een opvallende lamp mag natuurlijk niet ontbreken in een modern interieur! Deze lamp van Leitmotiv is een echte eyecatcher en zal zeker niet misstaan in uw kamer...
Meer informatie over Leitmotiv Lamp »Vouwwanden
Vouwwanden bieden de mogelijkheid om uw ruimte maximaal open te stellen. Vergroot uw wooncomfort en geniet het hele jaar door van het buitenleven.
Meer informatie over vouwwanden »Aanbiedingen aanbouw of uitbouw

Wilt u graag meer ruimte creëren in huis door middel van een aan- of opbouw? Dit past perfect bij een Moderne Woonstijl. Woonwebsite helpt u graag bij het vinden van de beste oplossing in uw situatie. Bekijk de verschillende aanbieders voor extra inspiratie!

Gerelateerde onderwerpen
- Oosterse woonstijl »
- Industrieel wonen »

Modern Wonen | Interieur | Meubels | Accessoires | Aanbiedingen | Voorbeelden