Topdekmatras


Een echt topdekmatras

Bij de aanschaf van een boxspring of een tweepersoonsbed wordt vaak een topdekmatras geadviseerd voor een verhoging van het slaapcomfort. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van een topdekmatras?

Verhoog uw slaapcomfort

Met een topper is liggen in een gleuf verleden tijd en krijgt u het comfort van een tweepersoonsmatras: of heeft u liever een zacht matras en uw partner een hard matras? Een topper kunt u op twee totaal verschillende matrassen leggen, terwijl de afzonderlijke eigenschappen behouden worden. Ook krijgt een anders harde boxspring dankzij een topper een zachte bovenlaag, waardoor u van een aangenaam ligcomfort kunt genieten.

Makkelijk keerbaar

Doordat het topdekmatras een hoogte heeft tussen de 5 en 10 cm is het een lichtgewicht. Hierdoor is het topdekmatras makkelijk keerbaar en hoeft u niet de onderliggende matrassen te keren. Dit bevordert het slaapklimaat en de duurzaamheid van het matras.

Tip: Topdekmatrassen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Kies zelf welke het beste past bij uw matras.

Aanbiedingen van Topdekmatrassen


Topdekmatras Temptation
Dit topdekmatras is gemaakt van polyether en zorgt er daardoor voor dat u nog lekkerder op uw matras zal liggen.

Ligmaten: 140x200, 160x200, 180x200
Prijs: vanaf ca. € 210

Bekijk deze aanbieding »Meer slaapkamer

Bent u op zoek naar dekbedovertrekken, hoeslakens en beddengoed? Neem dan een kijkje bij onderstaande aanbieder en laat u inspireren door het enorme assortiment!

Gerelateerde Informatie
- Liefdesbrug »
- Matrassen Informatie en Aanbiedingen »
- Bedtextiel Informatie en Aanbiedingen »

Topper | Topdekmatras | Matrassen | Voorbeelden | Informatie