Vaillant auroSTEPVaillant auroSTEP zonneboiler

De zon is niet alleen aangenaam, maar kan ook erg functioneel zijn. De zon levert in haar eentje 10.000 keer meer energie dan er op de hele wereld nodig is. Met de auroSTEP zonneboiler van Vaillant kan de zon erg nuttig worden gebruikt. De auroSTEP is geschikt voor iedere woning. Afhankelijk van de grootte van uw gezin kunt u kiezen uit een type voor 2 à 3 personen of voor 4 à 5 personen. De zonneboiler bestaat uit drie basiscomponenten: de zonnecollectoren, de zonneboiler en de zonnesturing. Omdat alle onderdelen al zijn ingebouwd en uw zelf niets in de zonneboiler hoeft te monteren is de auroSTEP erg eenvoudig te installeren. Bovendien kent de boiler een perfecte regeling.

Vaillant auroSTEP zonneboiler uitvoeringen

AuroSTEP is in drie verschillende versies te verkrijgen: auroSTEP op dak montage, auroSTEP in dak montage en auroSTEP plat dak montage.

Door het gebruiken van auroSTEP zonneboilers draagt u bij aan een verbetering voor het milieu. Daarnaast helpt u uzelf met een flinke besparing in de portemonnee. Per jaar bespaart u namelijk 50 à 60 procent in het verbruik van uw warmwater productie. In de zomer is het door de zonne-energie opgewarmde water vaak al voldoende. Dat alleen zorgt al voor een flinke besparing.

Omdat Vailant vooruit denkt.GRATIS meer informatie aanvragen over de Vaillant auroSTEP

Woonwebsite helpt u graag bij het vinden van een goede offerte of prijsindicatie. Dit gebeurt geheel GRATIS. Uw aanvraag wordt opgepakt door een Woonwebsite partnerbedrijf of partnerwebsite. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Alleen aanvragen met telefoonnummer kunnen in behandeling worden genomen.

Woonwebsite Disclaimer

Aanhef: * m / v
Uw Voorletter(s):   
Uw Achternaam: *
Straat: *
Huisnummer: *
  Toevoeging:
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:    
Telefoon Overdag:    
E-mail: *
Ik wil graag meer informatie over de auroSTEP ontvangen:
Ja Nee
Vragen en Opmerkingen:
Omschrijving van de woning:
* = verplicht veld