VitrageWat is vitrage

Wilt u veel licht in uw kamer, maar geen open ramen waardoor iedereen naar binnen kijkt? Dan kan vitrage voor u een perfecte oplossing zijn. Vitrage of ook wel glasgordijnen genoemd, zijn zeer dunne gordijnen die het binnenvallende licht wat filteren en ook de inkijk tegen gaan. Van buitenaf gezien worden de vitrages voor de gewone gordijnen gehangen. Samen met de gordijnen kan vitrage tot een mooi compleet geheel worden gevormd.

De lichtinval in een ruimte wordt bepaald door de doorkijk van de stof. Bij transparante stoffen kan er nog door de stof heen gekeken worden. Maar wilt u echt zichtdicht zitten van de buitenwereld, kunt u kiezen voor lichtdoorlatende stoffen.

Alles is mogelijk

Vitrage is te krijgen in veel gevarieerde materialen en kleuren. Naast veel uni-kleuren zijn er tegenwoordig nog meer mogelijkheden als gedrukte, geweven of geborduurde vitrages. Ook kan vitrage op verschillende manieren worden opgehangen, bijvoorbeeld aan een roede, een staaldraad of gewoon op de gordijnrails. Door de mogelijkheid om alles aan te passen kunt u een geheeld eigen stijl en sfeer creŽren met de vitrage.

Gratis offerte of prijsopgave aanvragen:

De Woonwebsite helpt u graag bij het vinden van de beste oplossing in uw situatie. En natuurlijk bij het verkrijgen van een goede offerte of prijsindicatie. Uw aanvraag wordt opgepakt door een Woonwebsite partnerbedrijf en/of partnerwebsite. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Alleen aanvragen met telefoonnummer kunnen in behandeling worden genomen.

Woonwebsite Disclaimer

Aanhef: * m / v
Uw Voorletter(s):   
Uw Achternaam: *
Straat: *
Huisnummer: *
  Toevoeging:
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:    
Telefoon Overdag:    
E-mail: *
Graag ontvang ik een GRATIS prijsopgave
Ja Nee
Omschrijving van de werkzaamheden:
Omschrijving van uw ramen:
Afmetingen, materialen en andere informatie
Wanneer wilt u de werkzaamheden uit laten voeren:
Wanneer kunnen wij u het beste bereiken:
Vragen of opmerkingen:
* = verplicht veld