Vloerisolatie

Besparing door vloerisolatie

Goede vloerisolatie kan bij een gemiddelde woning per jaar een besparing opleveren van 190 m3 gas ten opzichte van een niet geïsoleerde vloer. Dit betekent tussen de € 125,- en € 150,- per jaar (afhankelijk van de energieprijzen). Naast een financieel voordeel is goede vloerisolatie ook goed voor het milieu. Door minder energieverbruik draagt u bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Als bonus geniet u met vloerisolatie van een comfortabel warme vloer.

Vloerisolatie aanbrengen

Vloerisolatie is eenvoudig aan te brengen, vooral als u een kruipruimte onder uw woning heeft. Heeft u geen kruipruimte? Dan kunt u op uw huidige vloer een isolatielaag plaatsen of uw oude vloer verwijderen en vervangen door een vloer met isolatielaag eronder.


Aantrekkelijke belastingsregeling voor vloerisolatie

Het isoleren van uw woning wordt steeds aantrekkelijker. Nadat eerst het btw tarief voor het arbeidsloon van 19% naar 6% is verlaagd, is nu ook de norm voor materiaalkosten verlaagd waarvoor dit lage tarief geldt. Sinds juni 2012 vallen isolatiematerialen, waaronder vloerisolatie, met een isolatiewaarde van Rc=1,3 m2K/W of hoger onder het lage tarief.

Dit is fors lager dan de eerdere verhoging naar Rc=3,5 en dus voordeliger voor u: meer materialen vallen nu onder het 6% tarief en dit bespaart weer kosten bij uw vloerisolatie. Tezamen met de besparing op uw energierekening met vloerisolatie op lange termijn maakt dat het nu aantrekkelijker is dan ooit om te isoleren!

Heeft u materialen die niet voldoen aan de norm, maar u wilt u toch profiteren van het lage btw tarief? Dat kan, maar dan moeten de totale materiaalkosten de helft of minder bedragen van het loon.

GRATIS offerte aanvragen voor vloerisolatie

Wilt u ook graag vloerisolatie en wilt u hier graag meer informatie over of zelfs een offerte aanvragen? Woonwebsite helpt u graag bij het vinden van een goede offerte of prijsindicatie voor vloerisolatie. Dit gebeurt geheel GRATIS. Uw aanvraag wordt opgepakt door een Woonwebsite.nl-partnerbedrijf en/of partnerwebsite. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Let op: Alleen aanvragen met telefoonnummer kunnen in behandeling worden genomen.

Aanhef: * m / v
Uw Voorletter(s):   
Uw Achternaam: *
Straat: *
Huisnummer: *
  Toevoeging:
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:    
Telefoon Overdag:    
E-mail: *
Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van vloerisolatie:
Ja Nee
Wat zijn de afmetingen van de vloer:
Welk type woning betreft het? (vrijstaande woning/tussenwoning /halfvrijstaande woning)
Wat is het bouwjaar van uw woning?
Hoogte van de kruipruimte:
Wanneer wilt u de werkzaamheden laten uitvoeren:
Wanneer bent u het beste bereikbaar voor vragen:
Vragen en opmerkingen:
* = verplicht veld