Tuinontwerp



Professionele restyling van uw tuin

Wilt u optimaal genieten van uw tuin, maar weet u niet precies op welke wijze u dit kunt bereiken? Dan is een vakkundig tuinontwerp door een professionele tuinontwerper die rekening houdt met uw wensen en de mogelijkheden die uw tuin biedt de beste oplossing.

Wat houdt de tuinrestyling in? De tuinontwerper komt persoonlijk bij u thuis en luistert naar uw eisen en wensen; welke sfeer u zich prettig bij voelt, de kleurstelling en de omgevingsinvloeden worden geïnventariseerd.

Op basis hiervan wordt een exclusief ontwerp voor uw tuin gerealiseerd waarin de genoemde aandachtspunten zoveel mogelijk in zijn verwerkt. Dit wordt naar u opgestuurd en u kunt hier eventuele wijzigingen op aangeven en terug sturen. Deze wijzigingen worden verwerkt en dan heeft u een ontwerp waarmee u zelf aan de slag kan of dit uitbesteden.

Een ontwerp bestaat uit een nieuwe indeling van uw tuin waarin alle beeldbepalende elementen zijn weergegeven, de terrassen, de vorm en grootte daarvan, plaats van de verlichting, de barbecue, zitelementen, ornamenten etc…

Het ontwerp doet globale uitspraken over de beplanting, wilt u een ontwerp verder uitgewerkt hebben in een exact beplantingsplan of technische uitvoeringstekeningen dan is dat altijd mogelijk tegen meerprijs.

Prijsindicatie voor een Tuinontwerp*

000 - 100 m² ca. € 400
100 - 250 m² ca. € 500
250 - 500 m² ca. € 600
500 - 1000 m² ca. € 750
1000 - 1500 m² € 1.000
1500 - 2500 m² € 1.250

* Dit zijn slechts indicatieve prijzen. Alleen een aanvraagde offerte geeft zekerheid over de prijs. Aan deze prijsindicatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Tuinontwerp | Aanbieding | Advies | Informatie | Offerte | Prijs