Doorloopkast

Meubels | Kasten

Doorloopkasten

De droom van elke vrouw: een doorloopkast. Steeds meer mensen toveren dan ook een apart kamertje om tot kledingkast. Een bijkomend voordeel is de overzichtelijkheid en ruimte van een dergelijke kast. Alle kleding, schoeisel en accessoires kunnen in een doorloopkast optimaal worden opgeborgen en men ziet in een oogopslag wat waar is. Doorloopkasten zijn er in diverse verschillende uitvoeringen, kwaliteit en uiteraard prijs. Afhankelijk van uw budget en wensen kunt u een doorloopkast op maat laten maken.

De inloopkast als alternatief

Heeft u niet de aparte ruimte of het budget? Als alternatieve oplossing is de inloopkast een mogelijkheid die in overweging genomen kan worden. Deze ruime houdt het midden tussen een grote kast of een aparte halfopen ruimte. Naast inloopkasten op maat, kunt u zelf aan de slag dankzij hoekmodules. Door het plaatsen van twee hoekkasten, creëert u een simpelweg een U-vormige kast. Deze kunt u doormiddel van deuren aan de zijpanelen afsluiten en voila u heeft een inloopkast.

Aanbiedingen door- en inloopkasten

Op zoek naar een mooie doorloopkast? Bij Woonwebsite hebben we voor u een aantal mooie aanbiedingen geselecteerd. Klik op de onderstaande links voor meer informatie!



Afbeeldingen: Kastengigant

Kasten | Doorloopkast | Inloopkast | Maken | Informatie