OXXIO Energie

OXXIO Energie Informatie

Oxxio levert al ruim een miljoen huishoudens in Nederland duurzame en groene energie tegen een scherpe prijs. En om uw energieverbruik in de hand te houden en kosten te besparen helpt Oxxio met het aanbieden van slimme producten, oplossingen en besparingstips. De Pharox LED-lamp en Longlites zijn op dit moment alleen door Oxxio klanten te bestellen.

ITO-Keurmerk voor OXXIO

Het ITO-certificaat is een objectief landelijk kwaliteitskeurmerk dat ook wordt erkend door onder meer het Ministerie van Economische Zaken, CCMA en VNO NCW. Het feit dat het ITO-keurmerk is toegekend aan Oxxio, toont aan dat Oxxio in staat is gebleken om in zeer korte tijd een kwalitatief hoogwaardige klantenservice te realiseren.

Zo koppelen we opnieuw de laagst mogelijke tarieven aan de hoogst mogelijke kwaliteit. Nog een reden om klant te worden en te blijven bij Oxxio. Want dat scheelt u geld en ergernis.

OXXIO Storingsmelding

Meld storing in uw gas- of stroomlevering door OXXIO direct bij het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom. Bel gratis 24 uur per dag 0800-9009. Meer informatie: OXXIO





OXXIO Energie | Elektriciteit | Gas