Steektrap


Wat is een steektrap?

Een steektrap is een rechte vrij steile trap die twee verdiepingen met elkaar verbindt zonder dat hierin een draaiing zit. Hooguit zit onderaan de trap een kleine knik van 90 graden in de laatste treden. De steektrap wordt ook wel rechte trap genoemd.

Prijs en kosten van een steektrap

De kosten van een steektrap zijn afhankelijk van uw wensen. De handige doe-het-zelver kan kiezen voor een doe-het-zelf-trap. Dit soort trappen zijn vaak in standaard maten leverbaar en kunnen door uzelf geplaatst worden. De kosten hiervoor beginnen bij een paar honderd euro.

Bent u niet zo handig of stelt u bijzondere eisen aan de trap dan kunt u de trap beter laten plaatsen door een gespecialiseerd bedrijf. De kosten hiervan hangen natuurlijk ook van uw wensen af en de materialen die gebruikt gaan worden, maar hou toch al snel rekening met een prijskaartje vanaf € 1.200.

Een steektrap renoveren

Vertoont uw steektrap slijtageplekken, zitten er vlekken op of scheurtjes in die afbreuk doen aan zo'n mooie rechte trap? Laat uw trap dan renoveren: uw trap ziet er weer als nieuw uit en is goedkoper dan het laten plaatsen van een geheel nieuwe trap. Via onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen over het renoveren van een trap.


Gerelateerde informatie over trappen
- Traprenovatie »
- Zoldertrap »

- (Houten) Draaitrap »
Steektrap | Informatie | Kosten | Prijs | Aanbiedingen