Wedgwood Servies

Porselein en Servies | Wedgwood

Wedgwood Porselein Informatie

Wedgwood behoort al vele tientallen jaren tot de meest vooraanstaande producenten van porselein ter wereld en is opgericht in 1759 door de Engelsman Josiah Wedgwood. Zelfs in tijden van zware recessie zoals in de dertiger jaren van de afgelopen eeuw wist Wedgwood zijn postie te behouden en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest bekende en gewaardeerde serviesmerken ter wereld. Door de focus op hoogwaardige design, vakmanschap, kwaliteit en innovatie vanaf het ontstaan van het bedrijf in de 18e eeuw tot aan de dag van vandaag te continueren en verder te ontwikkelen heeft Wegdwood deze positie bereikt.

Wedgwood Producten en Collectie

Uiteraard is Wedgwood vooral bekend om de China serviezen. Daarnaast produceert het bedrijf ook glasservies, allerlei woonaccessoires en zelfs sieraden.

Wedgwood Serviezen en Aardewerk

Op dit moment heeft Wedgwood zo'n 30 verschillende serviezen in de collectie. En jaarlijks komen hier nieuwe actuele serviezen ontworpen door vooraanstaande designers bij.

Aanbiedingen Wedgwood

Wanneer u mensen krijgt voor de lunch of diner dan is een mooi gedekte tafel een must. Een Wedgwood servies maakt het geheel compleet. Wilt u meer informatie over Wedgwood serviezen? Klik dan op onderstaande link.

Wedgwood | Aarderwerk | Porselein | Servies