Braziliaans muziekfeest Rhythms of Rio

Braziliaans muziekfeest Rhythms of Rio Logo Braziliaans muziekfeest Rhythms of Rio Sfeerfoto (1)

Braziliaans muziekfeest Rhythms of Rio in Club Dauphine Amsterdam. Op zaterdag 14 maart 2020 kun je je in Club Dauphine in Braziliaanse sferen wanen tijdens het Brazilaanse muziekfeest Rhythms of Rio. De aanvang van het feest is om 19.30 uur.

Antonio Carlos Jobim, Jorge Ben Jor, Elis Regina, Chico Buarque, Djavan, Gal Costa, Joao Gilberto, Marisa Monte, Gilberto Gil, Milton Nacimento en Maria BethŠnia. Het zijn slechts een paar van de legendarische namen die de muziekwereld in BraziliŽ rijk is en die er voor hebben gezorgd dat bossa nova, samba en nog veel meer Braziliaanse muziekstijlen razend populair zijn over de hele wereld.

Begin 2018 organiseerden wij een meer dan geweldige Braziliaanse muziekavond, Rhythms of Rio geheten, met fantastische zangers en zangeressen uit zowel BraziliŽ als Nederland. Sindsdien krijgen we vele verzoeken om die heerlijke avond te laten herleven. Dat gaat gebeuren op zaterdag 14 maart. Tot onze grote blijdschap met de fameuze Lilian Vieira van Zuco 103 en met de in de Braziliaanse gemeenschap minstens zo legendarische Femke Smit. Plus nog zes Š zeven waanzinnige vocalisten die hun favoriete Braziliaanse nummers ten gehore brengen.

Natuurlijk zorgen we dat meerdere zintuigen geprikkeld worden, want de aankleding van de zaal en het viergangenmenu zullen ook een Braziliaans tintje krijgen. Rhythms of Rio is back!

Datum

- Datum: Zaterdag 14 Maart 2020

Braziliaans muziekfeest Rhythms of Rio Locatie en Toegang
Club Dauphine
Prins Bernhardplein 175
1097 BL Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Entree:  Betaalde toegang
Categorie:  Amsterdam, Carnaval, Concert, Muziek
Voor meer info
Tickets
020-4621646
Bijpassende linkjes
Deel dit evenement
evenement logo    Bekijk meer evenementen Ľ
evenement aanmelden    Meld zelf een evenement aan Ľ
 
Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.