4x leuke metalen decoraties
Op zoek naar een manier om je interieur wat extra flair te geven? Metalen decoraties kunnen dan een goed idee zijn. Je hoeft echt niet standaard decoraties te kopen om je huis te decoreren. Met stijlvolle metalen decoraties maak je je woning een stuk persoonlijker en modern (of klassiek). Laten we eens kijken naar 4 leuke metalen decoraties voor in huis.

Metalen dieren

Een leuke manier om metaal in je interieur te brengen, is door metalen dieren toe te voegen. Denk aan schattige vogels, elegante vlinders of stoere stieren. Deze metalen sculpturen zorgen voor een natuurlijke en levendige sfeer in je huis. Je kunt ze op planken, tafels of aan de muur plaatsen, maar ook in de tuin staan ze perfect. Metalen dieren geven je interieur een levendige uitstraling en je kunt ze zowel binnen als buiten gebruiken. Je kunt ze zelfs op maat laten maken bij wdvmetaalbewerking.nl. Helemaal uniek dus!

Metalen wanddecoratie

Metalen wanddecoraties zijn ook echt top. Metalen wandkunst is verkrijgbaar in diverse stijlen, van abstracte sculpturen tot gedetailleerde ontwerpen. Het kan een echte blikvanger zijn en een kale muur omtoveren tot een kunstwerk. Denk bijvoorbeeld aan dierenfiguren, wandsculpturen, metalen klokken, schilderijen en meer.

Metalen kaarsenhouders

Metalen kaarsenhouders zijn een prachtige manier om een gezellige sfeer in je huis te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en vormen, waardoor je eindeloos kunt spelen met de inrichting van je huis. Zet ze op de eettafel voor een romantisch diner, op de salontafel voor een knusse avond, of zelfs in de badkamer om te ontspannen in bad. Metalen kaarsenhouders brengen niet alleen licht, maar ziet er ook gewoon mooi uit. Koop nog een aantal verschillende kleuren kaarsen en je maakt het helemaal af!

metalen plantenstandaards

De industriële woonstijl is echt helemaal in tegenwoordig, en plantenstandaarden horen er gewoon bij. Zo'n stoere plantenstandaard van zwart metaal is echt een goede keuze, omdat het er strak en stevig uitziet en je het makkelijk kunt mixen en matchen met andere spulletjes in je huis. Het past niet alleen perfect in een industriële inrichting, maar geeft ook een mooie touch aan een modern interieur. Deze metalen plantenstandaarden zijn extra handig omdat ze inclusief potten komen en je planten wat hoger plaatsen. Super handig bijvoorbeeld als je een kleine plant aan het einde van je bank wilt zetten. Je kunt deze ook combineren met de andere twee formaten voor een leuk ruimtelijk effect. Dus eigenlijk is het gewoon een toffe en praktische aanwinst voor je huis.

Bijpassende tips en informatie
- Ideeën, tips en trends

Afbeelding bovenzijde: K. Eliason (Unsplash)

________________________________________________________________________________________________