Brandwerende verf


Brandwerende verf

Een brand is erg verwoestend. In uw huis vindt u veel spullen die van materialen zijn gemaakt die extra brandbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan behang en hout. Door brandwerende verf te gebruiken in uw huis, creƫrt u meer tijd om levens te redden in het geval van brand. De speciale verf is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor wanden, metaal en hout.

Brandveiligheid en verf

Omdat het erg belangrijk is dat u uw huis brandveilig maakt, is het verstandig om hier bij de inrichting van uw woning rekening mee te houden. Brandwerende verf, - coatings en brandvertragende systemen kunnen u hierbij helpen. U doet er goed aan om met name de keukenruimte, (kinder)slaapkamers en de muren rondom uw openhaard te voorzien van brandwerende verf. Hierdoor zorgt u ervoor dat er meer tijd is om levens te redden, mocht er brand uitbreken in uw huis.


Brandwerende verf?

Bent u op zoek naar brandwerende verf of wellicht deuren? En wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan onderstaande aanbieders en laat u informeren over de vele mogelijkheden...