Cadeaus voor een housewarming: 3 tips
Heeft iemand in jouw directe omgeving pas een nieuwe woning gekocht? Dan is dit natuurlijk wel een feestje waard. Daar hoort ook een cadeau bij. Maar dat is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Het vinden van een goed cadeau voor een housewarming kan namelijk best een opgave zijn. Je wilt immers niet dat het door jou bedachte cadeautje straks volkomen misstaat in het nieuwe huis. Of waarbij de ontvanger uit beleefdheid blij knikt en vervolgens het cadeau heel ver weg zet.

Wil jij er zeker van zijn dat jouw housewarming cadeau straks in de smaak valt? Met behulp van de volgende drie tips moet dit zeker lukken.

1. Cadeaubon

Een Cadeaubon is natuurlijk het perfecte cadeau als je er absoluut zeker van wilt zijn dat deze tot zijn recht zal komen. Kies bij voorkeur voor een bon van een interieur- of kluswinkel. Dit soort cadeaus komen eigenlijk altijd van pas. Bovendien weet je zo ook zeker dat je cadeau in de smaak zal vallen. Ze kiezen het immers geheel zelf uit. Let er wel op dat de cadeaubon bij meerdere winkels in de buurt te besteden is. Het zou zonde zijn als ze een heel eind moeten rijden om deze te gebruiken.

Wat ook leuk is, is een cadeaubon voor een bioscoop of om lekker uit eten te gaan. Als na maanden klussen het huis eindelijk af is, betekent dit dat de ontvanger eindelijk kan relaxen. Hoe fijn is het dan als ze ‘gratis’ lekker op stap kunnen. Ook dit valt gegarandeerd in de smaak.

2. Een mooie foto van jullie samen

Is deze persoon je heel dierbaar en ga je elkaar veel meer missen nu met deze nieuwe woning? Dan is het een leuk idee om een foto van jullie samen cadeau te doen. Je kunt deze afdrukken en in een mooi lijstje doen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze groot op canvas of hexagon te laten drukken. Dit is geheel afhankelijk van jullie band en het soort foto natuurlijk.

Wat ook leuk is, is het samenstellen van een boek met alle foto’s van jullie samen door de jaren heen. Zo geef je hem of haar een mooie herinnering. Eentje die ook nog eens heel mooi in huis gepresenteerd kan worden.

3. Schoonmaakspullen en kookboeken

Is dit iemand die voor het allereerst op zichzelf gaat wonen? Dan is een grapje natuurlijk wel op zijn plaats. Kier er bijvoorbeeld voor om een emmer vol schoonmaakspullen en ‘schoonmaken voor dummies’ cadeau te doen. Bovendien komen die schoonmaakproducten eigenlijk altijd wel van pas.

Wat ook leuk is, is het geven van enkele kookboeken. Kies voor eenvoudige recepten die snel te leren zijn. Oké, als diegene een hekel heeft aan koken is dit waarschijnlijk niet zo’n goed idee. Maar anderzijds wordt een kookboek altijd wel gewaardeerd. Zeker als deze bij de persoon in kwestie past.

Bijpassende informatie en advies
- Kopen huren en verhuizen

________________________________________________________________________________________________