CV-ketel huren


Wanneer huurt u een cv-ketel?

Heeft u geen spaarpotje voor onvoorziene uitgaven of woont u maar kort op een bepaald adres? Dan is een cv-ketel wellicht een optie. Door een cv-ketel te huren in plaats van te kopen, hoeft u niet meteen een groot bedrag uit te geven en hoeft u ook niet bij een verhuizing (opnieuw) de ketel te vervangen.

Wat zijn de kosten voor het huren van een cv-ketel?

U kunt natuurlijk denken dat een cv-ketel huren duurder is dan een cv-ketel kopen. Maar een simpel rekensom kan tonen dat het echt voordeliger is: bij het huren van een cv-ketel heeft u altijd de nieuwste ketel in huis en deze besparen al snel 15% minder dan uw huidige cv ketel . Dit merkt u vooral aan uw energierekening. Met dit verschil vangt u een groot deel of zelfs de gehele huurprijs op. De maandlasten zijn daarbij zo laag dat het huren van een cv-ketel voor ieder huishouden mogelijk is.

Meer voordelen bij het huren van een cv-ketel

Bij het huren van een cv-ketel scheelt dat niet enkel een grote uitgave, maar kunt u ook genieten van voordelen op gebied van onderhoud en reparaties. Woonwebsite.nl heeft de voordelen op een rijtje gezet:

- Onderhoud van de cv ketel is inbegrepen bij de huurprijs
- Reparatiekosten zijn (vaak) voor de verhuurder, waardoor u niet voor onverwachte uitgaven komt te staan
- Ook geen extra kosten bij storingen
- Heeft u een storing? Dan wordt deze dezelfde dag nog opgelost

Aanbiedingen voor het huren van een cv

Bent u overtuigd geraakt of wilt u graag meer informatie over het huren van een cv ketel? Bekijk dan de verschillende aanbieders die u kunnen helpen bij uw klus!

CV Ketel | Huren | Informatie | Voordelen | Aanbiedingen