CV Ketel Vervangen

Een CV ketel vervangen

Een gemiddelde CV ketel gaat ongeveer vijftien jaar mee. Uw oude CV ketel vervangen, ook al werkt deze nog prima, door een nieuwe en zuinige CV ketel klinkt misschien vreemd, maar is zeker niet ondoordacht. Stelt u zich namelijk eens voor dat de verwarming het midden in de winter begeeft! U kunt wachten tot de CV ketel kuren gaat vertonen, maar dat kunt u beter voor zijn door de CV ketel op tijd te vervangen.

Een CV ketel kunt u beter niet zelf vervangen. Win het liefste informatie in bij een specialist. Laat u bij het opvragen van offertes ook informeren naar de mogelijkheden van montage, service en onderhoud voor het beste resultaat op lange termijn.

Wat voor CV ketel heb ik nodig?

Als u besluit de oude CV ketel te vervangen dan heeft u de keuze uit drie verschillende type ketels. Een conventionele (CR) ketel is het minst zuinig. Als u dus uw oude CV ketel wilt vervangen door zuinige CV ketel kunt u beter kiezen voor een VR (verhoogd rendement) of HR (hoog rendement) ketel. Hiermee bespaart u respectievelijk tot € 70,- en € 190,- per jaar ten opzichte van een CR ketel!

Een VR en HR ketel zijn echter wel duurder in de aanschaf en bij een HR ketel zijn er nog een aantal extra voorzieningen nodig zoals een ventilator en een condenswaterafvoer. Een HR ketel is ook alleen financieel interessant vanaf een verbruik van meer dan 1.500 kubieke meter gas per jaar.

Gerelateerde Informatie:

> CV en Radiatoren Aftappen - Advies en Uitleg
> CV-ketels en HR-ketels - Informatie Overzicht

CVKoopjes

Zoekwoorden: CV Ketel Vervangen | Advies | Informaite | Tips | Uitleg
________________________________________________________________________________________________