Designradiator


Designradiator: multifunctioneel en modern

Een designradiator past uitstekend in iedere badkamer! Groot voordeel van een designradiator is dat deze weinig plek in beslag neemt én multifunctioneel is. Zo kunt u de radiator bijvoorbeeld als handdoekenrek gebruiken, waardoor deze meer deel uitmaakt van het interieur in uw badkamer.

Tip: Bent u een handige doe-het-zelver? Designradiatoren - die u hieronder direct online kunt bestellen - zijn relatief eenvoudig te installeren!

Veel soorten modellen designradiatoren

Designradiatoren zijn verkrijgbaar in diverse modellen, maten en kleuren. Aluminium, glas, gietijzer, RVS en hout zijn voorbeelden van materialen waarvan designradiatoren gemaakt kunnen worden. Voor ieder wat wils!

De ene radiator is meer geschikt voor bijvoorbeeld gebruik in de badkamer dan de andere radiator. Het is daarom verstandig om goed op de specifieke eigenschappen van radiatoren te letten. Zo weet u zeker dat u een goede koop doet!

Aanbiedingen voor designradiatoren


Design Radiator DeLonghi Dolce Vita
Het eenvoudige essentieel ontwerp van deze radiator vindt de perfecte aanvulling in het hoge rendement gegarandeerd door deze radiator. De perfecte combinatie tussen een badkamer design radiator met een tijdloos klassiek design.
Meer over deze design radiator »
Gerelateerde onderwerpen en informatie
- Handdoekradiator - informatie en aanbiedingen »
- Aluminium radiator - energiebesparend en modern »
- Gietijzeren radiator - authentiek met voordelen van nu »

Designradiator | Design | Radiator | Informatie | Verwarming | Badkamer | Woonkamer