Een nieuwe boxspring aanschaffen 4 tips voor het juiste bed
Als je een bed koopt, wil je er zeker van zijn dat het jarenlang meegaat. Je wilt er ook zeker van zijn dat het bed comfortabel is en de juiste maat heeft voor je kamer. Een nieuw bed uitkiezen is natuurlijk meer dan er een vinden met het juiste frame of matras. Het gaat erom er een te vinden die in je ruimte past en ook aan je behoeften voldoet. Als je weet welke matras je moet kopen, kun je door enkele aanbiedingen en kortingen op boxsprings bladeren voor je favoriete matras.

Meet de ruimte in je kamer

Meet je ruimte. Meet de lengte en breedte van het bed, evenals de afstand tussen het bed en omringende objecten zoals de muur, deur en al het andere dat van invloed is op de grootte van je bed. Je moet ook de plafondhoogte meten, evenals die van je matras of boxspring. Dit is handig, zodat je niet elke keer hoeft te bukken als je in bed stapt. Door te weten hoe groot je kamer is, is het makkelijker om de juiste matras te vinden bij Matrassen outlet van Huijer.

Bepaal de maat van het bed dat je nodig hebt

Het is belangrijk om de grootte van je bed te overwegen voordat je koopt. Als je een bed kiest dat te klein is voor je kamer of voor jezelf, wordt het in- en uitstappen behoorlijk ongemakkelijk. Aan de andere kant, als je een bed krijgt dat te groot is voor je ruimte, kan dit een ongemakkelijk gevoel in de kamer creëren en het lopen door ruimtes bemoeilijken. Als je alleen of met één persoon gaat slapen, hoef je je geen zorgen te maken, omdat de meeste standaard matrassen gemakkelijk in standaard slaapkamers passen.

Houd rekening met je levensstijl en lichaamsbouw

Je moet rekening houden met je lichaamsbouw. Als je een lang persoon bent, is het belangrijk om te overwegen hoeveel ruimte het bed in je kamer inneemt en hoe ver het hoofdeinde en het voeteneinde uit elkaar moeten staan, zodat ze deuropeningen of ramen niet blokkeren. Als je een actieve slaper bent die 's nachts veel rolt, overweeg dan om een matras met no-flip-technologie te kiezen.

Selecteer een type bed frame

Het type bedframe dat je kiest, of het nu een metalen of houten frame is, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en de uitstraling die je voor je slaapkamer wilt hebben. Overweeg bij het kiezen van een bedframe hoe het past bij de rest van je slaapkamer meubilair. Als de meeste van je meubels zijn gemaakt van metaal of plastic, dan kan het kiezen van een chroomstaal soort goed passen bij je bed frame.

Als je deze factoren in gedachten houdt, kun je de juiste keuze maken

Als je een bed voor jezelf koopt, zijn er enkele belangrijke vragen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste moet je weten wat voor soort slaper je bent. Als je een zijslaper bent, zoek dan een hoog hoofdbord met voldoende ruimte tussen de matras en het hoofdeinde; zo komen je armen er niet tussen te zitten tijdens het slapen. Als je een rugslaper bent, zoek dan naar lage hoofdeinden of helemaal geen hoofdeinde - alles waardoor je nek goed kan strekken terwijl je op je rug ligt.

Als buikslapen meer jouw ding is - en als we eerlijk zijn, het is niet echt iets voor iedereen overweeg dan om een bed te kiezen zonder voeteneinde of een bed met extra ruimte tussen de ontvanger en de basis zodat er minder druk op je buik is als je in bed ligt.

Conclusie

De tips in dit artikel zijn bedoeld om je te begeleiden bij het maken van de juiste beslissing. Het is belangrijk dat je met al deze factoren rekening houdt en op basis daarvan je eigen keuze maakt, zodat je een bed krijgt dat een leven lang meegaat en ook comfortabel voor je is.

Bijpassende tips en informatie
- Slaapkamer inrichten

________________________________________________________________________________________________