Fatboy Lamp Fatboy Lamp Aanbiedingen Collectie Prijs Modellen


Fatboy Lamp Aanbiedingen Collectie Prijs Modellen


De fatboy® edison the grand was de eerste lamp in de Fatboy-familie. Inmiddels is het aantal modellen van Fatboy lampen behoorlijk uitgebreid. De Fatboy Edison The Grand is inmiddels niet meer nieuw te koop. Maar de Edison The Grand the Petit is wel leverbaar. Het leuke van de Fatboy lamp Edison Petit is dat er een flink aantal bijpassende kleurige en vrolijke lampenkappen voor leverbaar zijn waardoor je de lamp steeds een ander uiterlijk kan geven. Bijzonder is ook de Fatboy Tafellamp Transloetje. Een bijzondere transparante lamp die ook in een aantal uitvoeringen te koop is. Daarnaast is er inmiddels een groot aantal aanbiedingen van Fatboy Tafellampen in allerlei kleuren en dessins, Fatboy hanglampen en een Fatboy Hanglamp voor buiten.Assortiment en Collectie van Fatboy Tafellampen


Vooral het assortiment van Fatboy tafellampen is aanzienlijk. Deze Fatboy lamp wordt de Fatboy Edison the Petit genoemd en je kunt de lamp al kopen voor een prijs onder de € 70. Leuk is ook dat je er een groot aantal verschillende lampenkappen bij kunt kopen. Modellen die je kunt kopen zijn zeker bijzonder te noemen. In het gekleurde blok op deze pagina vind je een aantal voorbeelden en aanbiedingen van deze lampenkappen voor de Fatboy lamp.


Specificaties Fatboy the Petit Lamp


Afmetingen:
Ø 16 x H 25 cm.

Materiaal:
Polypropyleen

Soort verlichting:
LED verlichting

Prijs*:
€ 60 - € 70

Aanbieding:
...Fatboy Lamp the Petit Meer Informatie en Bestellen >

* De genoemde prijs van de Fatboy Lamp Edison the Petit is een richtprijs. Via bovenstaande link vind je de aanbieding met de exacte prijs en kun je de lamp online bestellen en kopen.

Fatboy Edison the Petit Lamp - Product ReviewGerelateerde Informatie
- Overzicht van Fatboy Producten

Zoekwoorden: Fatboy Lamp | Aanbiedingen | Assortiment | Kopen | Modellen | Prijs | Voorbeelden
________________________________________________________________________________________________