Fatboy Lamp


Fatboy Lamp Edison the Grand


De fatboy® edison the grand is de eerste lamp in de Fatboy-familie en schiet gelijk raak! Hij is 90 cm hoog en licht helemaal op zodra u hem in het stopcontact steekt. De perfecte manier om uw huis of kantoor op sfeervolle wijze te verlichten!

Heeft u behoefte aan wat meer licht in uw leven? Dan is de Edison the Grand een uitkomst! U hoeft nooit meer in het donker te tasten om op uw Fatboy neer te ploffen en het is ook een stuk makkelijk lezen!Meer licht in uw leven!


Deze lamp brengt u niet alleen prachtige sfeerverlichting, het stijlvolle ontwerp is ook zeker het vermelden waard, zelfs als de lamp uitstaat!

Polypropyleen is het basismateriaal van de vloerlamp, deze doorzichtige kunststof zorgt voor een zacht diffuus licht, dat elke kamer sfeervol weet te verlichten. De lamp is tevens zo gebouwd dat hij binnen én buiten zijn ding kan doen, gelukkig heeft de Edison the Grand dan ook een snoer van vijf meter dat onderin de lamp opgeborgen kan worden. De perfecte aanvulling op het aanbod van Fatboy, maar nog meer op uw eigen interieur (of tuin)!Specificaties Fatboy Lamp


Afmetingen: Ø 60 x H 90 cm.
Materiaal: Polypropyleen
Lengte snoer: 5 meter
Prijs*: € 449,-

* Aan de op deze pagina genoemde prijzen en informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

Gerelateerde Informatie
- Overzicht van Fatboy Producten