Fatboy Zitzak - Informatie en Ontwerper


De Fatboy zorgde voor de comeback van de zitzak

De Fatboy Zitzak is een van de belangrijkste oorzaken dat de zitzak als meubelstuk in de 21e eeuw een grote comeback heeft gemaakt. Het Finse ontwerp is in de loop van de afgelopen jaren behoorlijk door ontwikkeld en is tegenwoordig verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan modellen voor binnenshuis, buitenshuis, volwassenen en kinderen.

Wie is de ontwerper van de Fatboy Zitzak?

Jukka Setälä uit Finland ontwierp de Fatboy in 2000 als de zitzak voor de 21ste eeuw. De FATBOY verdient een plek in iedere woon- of slaapkamer. De toepassingen zijn oneindig: een hangplek voor een studentenkamer, relaxhoek op kantoor, knuffelkussen voor de kinderen of een slaapplaats voor onverwachte logees.

Informatie over de Fatboy Original zitzak

De FATBOY zitzak met z'n royale maten van 140x180cm bied voldoende ruimte om er helemaal in weg te kunnen zakken. Handig is dat de Fatboy Original zitzak is vervaardigd van een nylon stof. Hierdoor is de zitzak eenvoudig schoon te maken. Een vochtige doek erover en hij is meestal weer schoon.

Alternatief voor Fatboy Zitzakken

De Fatboy Zitzak is een mooi en bijzonder ontwerp. Maar helaas niet voor elk budget beschikbaar. Gelukkig is er tegenwoordig een ruim aanbod aan alternatieven beschikbaar die qua prijs gunstiger uitvallen...lees verder >

Gerelateerde Informatie:
> Zitzak en Loungekussen - Informatie Overzicht
> Zwarte Zitzakken

Fatboy Zitzak | Aanbiedingen | Alternatieven | Informatie | Ontwerper