Geiten Houden Informatie Tips Aanbiedingen
Hoe kunt je op een goede manier geiten houden? Informatie en Tips

Geiten Houden Informatie Tips Aanbiedingen. Geiten zijn van oudsher dieren die gehouden worden op de boerderij. Geitenkaas en geitenmelk worden steeds populairder. Toch kunnen geiten uitstekende huisdieren indien er aan een aantal voorwaarden voor wat betreft diervriendelijkheid wordt voldaan. Aangezien geiten kuddedieren zijn moeten er tenminste twee geiten gehouden worden en liefst meer. Om de geit een aangenaam leven te verschaffen is het wel noodzakelijk om over voldoende ruimte te beschikken voor de geiten zodat ze kunnen rennen, spelen en eventueel zelfs klimmen. Daarom is het vrijwel onmogelijk om in de stad op een verantwoorde wijze geiten te houden tenzij er sprake is van een zeer grote tuin waar de geiten voldoende ruimte en mogelijkheden om te grazen hebben.

Geiten Houden Tips Goede Verzorging en Aandacht

Van belang is ook dat je je realiseert dat een geit dagelijkse verzorging en aandacht nodig heeft. Tijdens vakanties en andere afwezigheid moet de verzorging van de geiten gewoon doorgaan. En natuurlijk brengt het houden van geiten behoorlijk wat kosten met zich mee. Voer, verzorging, huisvesting en de dierenarts zijn kostenposten waarvan je je bewust moet zijn alvorens je geiten aanschaft. Hou er ook rekening mee dat een geit een dier is dat het niet prettig vindt om alleen te zijn. Het advies is dan ook om meerdere geiten te houden. Maar is dit allemaal te regelen dan is een geit een huisdier waaraan u en uw kinderen zeer veel plezier kunnen beleven.


Boek Geiten Houden

- Titel: Geiten
- Schrijver: H.L. Schippers
- Soort boek: Adviesboek geiten houden
- Uitgever: Landleven
- Omvang: 112 pagina's
- Uitgave: Paperback
- Prijs: € 17,95

Inhoud boek: Geiten houden is een leuke liefhebberij, al weten deze buitengewoon slimme dieren snel een gat in het hek te vinden en staan ze voor je het weet aan een boom te knabbelen. Diereigen gedrag, gezondheid en welzijn zijn de uitgangspunten van de praktijkgids Geiten. Een boek vol informatie over voeding, huisvesting en verzorging. Inclusief tips voor het maken van boter, yoghurt en geitenkaas. Geiten beschrijft tevens de populairste rassen en kleurslagen, ook van dwerggeiten.
...Meer Informatie en Bestellen >

Bijpassende Informatie en Aanbiedingen
- Geitenhok Geitenstal Meer Informatie
- Geiten en Geitenrassen Meer Informatie

Zoekwoorden: Geiten Houden Informatie Tips Aanbiedingen Geitenhok Geitenstal
________________________________________________________________________________________________