Goedkope Babykamer Inrchten - Advies en TipsHoe kun je zo goedkoop mogelijk de babykamer inrichten?

Als je een babykamer inricht, heb je aardig wat spullen nodig. En sommige van die spullen, zijn erg leeftijdgebonden. Voor je het weet moet je babykamer een kinderkamer zijn! Wordt je kind wat groter, groeit het als het ware uit bijvoorbeeld de wieg. En ook op de commode ligt het niet meer zo comfortabel, of is op een gegeven moment niet meer nodig omdat het kind te groot is. Je geeft dus best wat geld uit aan meubels en andere spullen voor de babykamer, die je soms maar korte tijd gebruikt. Natuurlijk kun je die spullen weer door verkopen, of zelf tweedehands meubels aanschaffen of zelfs zelfs meubels maken om geld te besparen en zo een goedkope babykamer in te richten. Maar er zijn nog andere mogelijkheden waarmee je een goedkope babykamer kunt inrichten.

Kies voor flexibele meubels die meegroeien met de baby

Je kunt ervoor flexibele meubels kiezen. Dat zijn meubels die met je kind mee groeien. In aanschaf soms wel iets duurder, maar het verdient zich in de loop van de tijd wel terug. De kunst is om echt een balans te vinden tussen prijs, kwaliteit en flexibiliteit. Het meubilair van de babykamer gaat in principe immers minder lang mee dan het interieur van de rest van het huis! Je kun bijvoorbeeld kiezen voor een kastje dat als commode dienst doet. Maar als je het gedeelte waarop je de baby verschoont eraf haalt een gewone kast is geworden.

Bekleed een commode of kastje met leuk kindertafelzeil

Een goedkope manier om een wat oudere commode of kastje voor de babykamer aan te kleden is het bekleden met een leuk tafelzeil. Je kunt de bovenkant en zelfs de zijkanten bekleden hiermee. Het geeft een vrolijk beeld, En het bekleden van een kastje of commode met een opdruk dat in de babykamer of peuterkamer past, heeft nog aan aantal andere voordelen. het is hygiënisch omdat tafelzeil gemakkelijk schoon te maken is. en zelfs op een eenvoudige manier te vervangen. En je bent voor een bedrag dat ruim onder de € 20 ligt klaar.
> Voorbeelden en Aanbiedingen voor Tafelzeil voor de Baby- en Peuterkamer

Koop goedkoop een oude commode of ladekast en knap deze op!

Een oude commode koop je vaak al voor een paar tientjes, vaak zelfs nog minder, kopen. Je hoeft trouwens niet eens een oude commode te kopen. Een klein oud dressoir of een ladekast kunnen prima omgetoverd worden tot een leuke en originele vintage commode. Als de commode of de kast stevig genoeg is kun je er vrij snel en zonder al te veel rompslomp en kosten een prachtige en unieke commode van maken.
> Hoe Kun Je een Oude Commode Opknappen? Advies en Tips >

Gerelateerde Informatie:
> Babykamer Inrichten

Trefwoorden: Goedkope Babykamer Inrichten | Aanbiedingen | Advies | Ideeën | Inspiratie | Tips
________________________________________________________________________________________________